Aktywne Wpisy
Andrzej2035 +212
Za każdym razem jak przyjeżdżam do tego wspaniałego kraju, dochodzę do wniosku że na autostradach powinienem być jeden wielki radar odcinkowy. To jest patologia co się tu dzieje. Ilość imbecyli i frustratów, którzy robią dyskotekę długimi jadąc 5 metrów za tobą, bo Wielki Pan musi #!$%@?ć, a Ty plebsie co wyprzedzasz tiry 120 na ograniczeniu do 120 masz mu zjechać, to jakaś abstrakcja. Wczoraj jeszcze trafił się podwójny, zajechał drogę i zaczął
KingaM +99
#kingagrzebiewsmieciach #smieciogrzebstwo no i dzisiaj już w pierwszym śmietniku zapas witamin z warzyw na cały tydzień, piona z ochroniarzem i dwoma grzebiacymi zbita, pora ratować przed zgniciem dobre jedzenie i obrzydzać normików #gotujzkinga będziecie mlaskać z zachwytu nad dobrym obiadem jak się to obrobi i przerobi
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
to byl taki dziwny ale i fascynujacy czas, pracowalo sie z domu, wszedzie byly pustki, sam sadzilem ze bedzie apokalipsa, na tagu byly rozne teorie, i czulo sie taka wiez miedzy ludzmi co szukali informacji
pewnie wiele osob nienawidzilo tego czasu ale ja bym wrocil bo mialem wtedy takie wrazenie ze cos waznego sie dzieje, cos unikalnego
( ͡° ʖ̯ ͡°) teraz tak nie ma.
#smutek #depresja #problemypierwszegoswiata #przegryw #pytanie #nostalgia
pamietam tez jak zamkneli sklepy, i tylko markety byly otwarte, i jakie to bylo dziwne uczucie isc przez takie puste centrum handlowe
W moim odczuciu było pomimo tego bajzlu i wizji śmierci całkiem... spokojnie?
Najbardziej podobało mi się to, że - przynajmniej na początku pandemii - ten strach, obostrzenia złapały za mordę gro ekstrawertycznego społeczeństwa i usadziło ich na piździe. Później zaczęło się luzować co było do przewidzenia ale jednak, było w pytę.
jestem dziwny ze to z nostalgia wspominam