Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +561
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

Salido +261
Minął 23. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
103 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
103 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-8
Pobierz

#elektronika #komputery #diy #kiciochpyta #telefony
Możesz podłączyć "najsłabsze" urządzenie pod ładowarkę 5V 10000000A i to urządzenie nie pobierze więcej niż potrzebuje.
@cucaracha: i będzie się ładowała niewielkim prądem. Jak urządzenie nie wspiera QC, to ładowarka dużo nie puści
Żeby mieć 3A na końcu kabla, musisz wpiąć coś co wspiera QC 3.0. Jak wepniesz stary telefon, czy ładowarkę do baterii która nie wspiera QC to
@Atreyu: poczekaj, urządzenie które może przyjąć 5V 3A z ładowarki która daje 5V 3A będzie ładowało się prądem 1A? Bo tego właśnie chce op.
@cucaracha zakładam że jeśli urządzenie ładuje się poprzez microUSB B to wpięcie kabla tylko z przewodami do ładowania (bez sygnałowych) ustawi prąd ładowania na 1A. Innych sposobów nie znam, wiem że są wyzwalacze pozwalające na wyższy porób prądu i
A tak na serio, to urządzenie samo limituje prąd jaki bierze z ładowarki. Nic tu nie zdziałasz. No chyba że w szereg jakiś rezystor wepniesz ;)
@aarahon o i to jest pomysł, widziałem takie blokery sygnału, faktycznie powinny ustawić ładowarkę na 0,5-1A. Sprawdzę to. A jak nie zadziała to DeKompozytora, dzięki.