Wpis z mikrobloga

Męski przegryw: wegetacja w domu 24/7, całkowita samotność, izolacja od społeczeństwa, brak dziewczyny do i nawet dłużej niż do 30 roku życia, zero imprez i przyjemności

Damski przegryw: tylko 100 wiadomości na messengerze dzisiaj, tylko 3 imprezy w tygodniu, tylko 10 chłopaków niestety niechadów podrywających, więc każdy odrzucony, tylko kilkaset znajomych i tylko kilka przyjaciółek.
#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
tylkoponsfw - Męski przegryw: wegetacja w domu 24/7, całkowita samotność, izolacja od...

źródło: obraz_2023-08-30_203226812

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tylkoponsfw Nicku nie podam, bo nie zamierzam nikogo ośmieszać. Dość szybko, to było kilka lat temu, po kilku godzinach pisania jak zacząłem z niej bekę cisnąć że nie ma czegoś takiego jak damski przegryw i #!$%@? głupoty. To zaczęła pisać że #!$%@? ja tam wiem i faceci chcą ją tylko wyroochac, chlip chlip i jako dowód screeny z tindera i sprawozdanie z przebiegu xd
  • Odpowiedz
@tylkoponsfw: a co trzeba zrobić by dostać zaproszenie na imprezę? I piszę to jako różowa. Ludzie których poznałam mogę z grubsza podzielić na dwie kategorie:

- osoby na których można polegać, mają zainteresowania, mają wiedzę, mają kręgosłup moralny, są pomocni, ale nudni, wolą siedzieć w domu, często mają dzieci mimo że skończyli 22+
- typowe n0rmictwo bez kręgosłupa moralnego, fałszywi, chamscy, tępi, nie wiedzą wielu rzeczy, egoiztyczni, npc, ale lubią
  • Odpowiedz