Wpis z mikrobloga

@Czekoladowymisio ciekawe że @Activee wybrała akurat tego najbardziej zniewieściałego i najmniej męskiego z wyglądu oczywiście (nie umiejszajac oczywiście Rochowi) czyżby jakieś ciągutki do kobiet (ʘʘ)
spoko świat staje się taki tęczowy, należy być tolerancyjnym ;p
  • Odpowiedz
@Aurelia2021: mnie się też najbardziej podoba Roch. Całokształt mi odpowiada. I wygląd, i charakter. Chociaż nie jest umięśniony jak przykładowo Krzysiek, to rochowa sylwetka jest ładna, proporcjonalna i wysportowana (tenis, żeglarstwo). Czy męski = napakowany?
Acha, nie mam ciągutek do kobiet, natomiast doceniam kobiecą urodę i intelekt :)
  • Odpowiedz
@Aurelia2021: Roch sylwetkę ma super. Taką normalną chociaż wysportowaną. Nie wszyscy lubią napakowanych troglodytów. Z zachowania „zniewieściały” też nie jest. Jest uprzejmy, kulturalny, i uśmiechnięty. Co niby jest takie męskie, czego brakuje Rochowi? Ja uważam, że to czarujący, młody człowiek i niczego mu nie brakuje, żeby podobać się kobietom.
  • Odpowiedz
@Karynka2_0 A czy ja powiedziałam że jest coś z nim nie tak? Tylko napisałam że osobie która narzeka na mężczyzn z tej edycji podobają się kobiety i najmniej męski mężczyzna. Nie napisałam że jest z zachowania zniewieściały tylko z wyglądu, ma ładna twarz i jest mało męski, ale na obrazach Włoskich malarzy spokojnie mógłby pozować jako anioł
  • Odpowiedz
@Activee a w czym te kobiety mają taką przewagę w tym sezonie ? Ciężko porównywać kobiety i mężczyzn tego którzy są w tym samym wieku , z wyglądu niczego nie brakuje żadnemu, ale w tym sezonie kobiety są średnie jeśli porównać top ze wszystkich sezonów
  • Odpowiedz
@Activee Dla mnie i kobiety i mężczyźni tej edycji są średni, ale moim zdaniem to super , bo mam dość oglądania wyidealizowanych klonów z Wawy, serio bleee.....jeden napakowany trener na sezon i jedna modelka z ustami z nowego szkolenia Beauty starczy ;)
  • Odpowiedz
  • 3
@Aurelia2021 to dla mnie taki Michał już mniej męski jest jak tak na niego patrze. no ale są gusta i guściki. Roch dla mnie jest męski 100% ale ja lubię takich facetów.
  • Odpowiedz
@Bumelante: dostał kredyt zaufania :) Mamy - my, fanki ;) - nadzieję, że spełni pokładane w nim oczekiwania! Niech pokaże tym gościom, wypchanym muskułami, że nie tylko napompowane ciało z dyndającą pustą głową się liczy.;)
  • Odpowiedz
@Activee nie no dziewczyny w tym sezonie są przeciętne ( ͡º ͜ʖ͡º). Myśle, ze Lucyna zamiesza bo nie ma losowych tatuaży na całym ciele i umie się wypowiedzieć. Chyba najsłabsza jest Alicja, taka wiejska głupiutka dama co byle cfaniaczek z Ursusem złapie ja i pójdzie na siano. Maksymalnie 5/10. Kornelia nie mój gust z charakteru ale wyglądowo jak najbardziej fajna. Reasumując nie Hejtuje twojej opinii, ale
  • Odpowiedz