Wpis z mikrobloga

#hotelparadise XDDDD ta wizualna przewaga kobiet siedzi tu z nami w pokoju? Pani p0lce już podziękujemy za stanowisko, a teraz fakty obiektywnym okiem. Alicja świnka peppa, ulana Kornelia, Sabina neandertalczyk, Karolina z dupą szympansa zamiast dupy i ust, dodatkowo o ile dobrze widziałem 3 albo 4 to palaczki (chyba 3, popraw ktoś w razie czego). Chłopaków nie mi oceniać, ale przynajmniej nie ma palacza i wszyscy zdrowe wysportowane sylwetki.
Pobierz Czekoladowymisio - #hotelparadise XDDDD ta wizualna przewaga kobiet siedzi tu z nami ...
źródło: b
  • 12
@Czekoladowymisio ciekawe że @Activee wybrała akurat tego najbardziej zniewieściałego i najmniej męskiego z wyglądu oczywiście (nie umiejszajac oczywiście Rochowi) czyżby jakieś ciągutki do kobiet (ʘʘ)
spoko świat staje się taki tęczowy, należy być tolerancyjnym ;p
@Czekoladowymisio jeżeli brak spojrzenia na kobietę pod pryzmatem standardowej instagramowej wymuskanej urody to bycie p0lką to spoko, mogę nią być xd
Mówiąc świnka peppa masz pewnie na myśli Wiktorię - nie ma tu mowy o standardowej urodzie, ale jest niestandardowo inna i uważam, że może się podobać
Kornelia - come on, przestańmy nazywać normalną, kobiecą figurę byciem ulanym
Sabina - tak samo, podoba mi się, że jej twarz nie jest typowa, duży
@Aurelia2021: Roch sylwetkę ma super. Taką normalną chociaż wysportowaną. Nie wszyscy lubią napakowanych troglodytów. Z zachowania „zniewieściały” też nie jest. Jest uprzejmy, kulturalny, i uśmiechnięty. Co niby jest takie męskie, czego brakuje Rochowi? Ja uważam, że to czarujący, młody człowiek i niczego mu nie brakuje, żeby podobać się kobietom.
@Karynka2_0 A czy ja powiedziałam że jest coś z nim nie tak? Tylko napisałam że osobie która narzeka na mężczyzn z tej edycji podobają się kobiety i najmniej męski mężczyzna. Nie napisałam że jest z zachowania zniewieściały tylko z wyglądu, ma ładna twarz i jest mało męski, ale na obrazach Włoskich malarzy spokojnie mógłby pozować jako anioł
@Activee a w czym te kobiety mają taką przewagę w tym sezonie ? Ciężko porównywać kobiety i mężczyzn tego którzy są w tym samym wieku , z wyglądu niczego nie brakuje żadnemu, ale w tym sezonie kobiety są średnie jeśli porównać top ze wszystkich sezonów
@Activee Dla mnie i kobiety i mężczyźni tej edycji są średni, ale moim zdaniem to super , bo mam dość oglądania wyidealizowanych klonów z Wawy, serio bleee.....jeden napakowany trener na sezon i jedna modelka z ustami z nowego szkolenia Beauty starczy ;)