Aktywne Wpisy

DarkZizi +285
Chłop 31 lat siedzi cały dzień i uczy się podstawowej matematyki, którą rozwalają w 3 sekundy dzieci z podstawówki. A wszystko po to, żeby może dostać pracę biurową w normalnej firmie i skończyc pracować w januszexach, gdzie chcą cię wyrzucic z pracy za to że chcesz skorzystać z prawa do urlopu. Śmiech na sali...
#przegryw #przegrywpo30tce #matura #matematyka #miedzianyfsor #matemaks #pracbaza #januszebiznesu
#przegryw #przegrywpo30tce #matura #matematyka #miedzianyfsor #matemaks #pracbaza #januszebiznesu

Atreyu +85
Kupiłem sobie air frajera
Jezu ale to jest fajne xD
Ludzie biorą jakieś kredyty na termomixy smrixy, albo kupują piekarniki w cenie pełnoletniego opla, a ja sobie robię zapiekanki w air fryerze siajomi za 200 zyla jak król.
Robiłem jeszcze kurczaki, wychodzą mega fajne. Pieczone ziemniaki jak z ogniska, robiłem frytki bez oleju i podgrzewałem pizzę bez odpalania ogromnego prądożernego piekarnika w zabudowie. Jedyna wada że trochę mały, następny kupie jakiś wielki
Jezu ale to jest fajne xD
Ludzie biorą jakieś kredyty na termomixy smrixy, albo kupują piekarniki w cenie pełnoletniego opla, a ja sobie robię zapiekanki w air fryerze siajomi za 200 zyla jak król.
Robiłem jeszcze kurczaki, wychodzą mega fajne. Pieczone ziemniaki jak z ogniska, robiłem frytki bez oleju i podgrzewałem pizzę bez odpalania ogromnego prądożernego piekarnika w zabudowie. Jedyna wada że trochę mały, następny kupie jakiś wielki

Tymczasem niemieckie perony kolejowe pokryte azbestem mają się świetnie. Domy na wioskach to albo dachówka albo azbest, na którym jest pełno mchu.
Już nie wspomnę o tym, że kiedy nie ma opadów deszczu to polak ma zakaz podlewania ogródka, ale pan niemiec robi to codziennie by jego trawka była zielona xd
#ekologia #niemcy
@Gasikfps nagonka na wymiany i dofinansowania, bo urzędnika szwagier ma papiery na utylizacje.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Na złość babci odmrażacie sobie uszy i uważacie że to powód do dumy.
A jakiż to nacisk? Polska sama z siebie, jako pierwsza wprowadziła program usuwania eternitu. Ambitny plan zakładał wymianę wszystkich dachów w 25 lat.
I co? I gówno, bo materiały są tak drogie, że mało kogo stać, a państwo dopłacać nie chce. No chyba oczywiste, że nikt nie chce żyć bez dachu.
O ile Unia wprowadza jakiś nacisk (jaki?) to chyba raczej na to by przestrzegać własnego prawa,
@Zarzutkkake: kurde myślałem że jaja sobie robisz ale widzę naprawdę jest takie prawo. Ja #!$%@?. Trzeba studnie kopać.
@Zarzutkkake: no i mamy rację
Wy prawackie szury dzielicie jedną komórkę w mózgu xD
W Polsce praktycznie nie istnieje coś takiego jak magazynowanie wód opadowych. o ile dobrze pamiętam jest ono na poziomie poniżej 10%. Dla przykładu w Hiszpanii ponad 80%. Podejrzewam że Niemcy również odzyskują sporo wód opadowych. Nasze rządy od jakiś 30 lat olewają
@PfefferWerfer: jest niebezpieczny jak się go rusza, doczytaj
@OddajButa123 fun fact wdychanie azbestu jest problemem. A nie jego konsumpcja w wodzie czy jedzeniu.