Aktywne Wpisy
Drevnykocur +717
GrammarNazi +65
Mam żonę, syna, bardzo ich kocham. Mam też jakichś dwóch kumpli z którymi się spotykam raz na pół roku.
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Niech mi ktoś wyjaśni po co ludzie jeżdżą na seriws autami kupionymi w salonach. Przecież ta gwarancja tych salonów to jeden UJ.
@maryce a jak osoba fizyczna bez leasing?
Jak za taki przegląd płaciłem w okolicach 1000-1500zł. Jakby mi poleciała np. dioda w reflektorach diodowych, to nowy reflektor kosztuje ~7000zł, pojedynczej diody w nim nie wymienisz. Żaden mechanik nie zrobi tego taniej, chyba że znajdzie jakiś chiński zamiennik za połowę tego, ale wtedy i tak musi wymienić oba lewy i prawy, bo zamiennik będzie się odróżniał
@maryce no ale i tak za taki reflektor będziesz musiał wybulic? Zrobisz to na tej pseudo gwarancji?
Przegląd w Fordzie kosztował 1000-1500, więc jakieś 2-3 razy więcej niż u typowego wiejskiego mechanika (oczywiście bez rachunku...) i w porównywalnych pieniądzach jak w dużym warsztacie. Więc chyba tragedii nie ma. Może inne ASO bardziej strzyga...