Aktywne Wpisy
p0melo +1
Mam sąsiada który mieszka w dzielnicy w ktorej mieszkania chodza po 1-3 miliony. Kupił sobie nowego mustanga. Czym moze sie zajmowac? Ma na oko 35 lat. Nie pracuje w korpo, nie jest programista, nie ma bogatych starych, jakies pomysly jak go sprawdzic?
#pieniadze #praca #inflacja #gospodarka #gielda
#pieniadze #praca #inflacja #gospodarka #gielda

tesknilam_ +1
Mam dwa kolczyki w nosie, jeden w uchu i w języku. Co jeszcze według może na twarzy przekłuć kobieta, aby ładnie wyglądać? #piercing #rozowepaski #waznepytaniedowykopkow

#pytanie #bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #niemcy
@Hymenajos: bo ludzie mają już dość ten propagandy
Kiedy bordo zderza się z bańką własnych poglądów xD
murzyny w reklamach - złe, bo murzyny w reklamach
brak murzynów w reklamach - złe, bo na pewno żydzi coś kręcą
Wykopki z bordo to najbardziej zafiksowane na swoich poglądach ludzie, dobrze, że w rzeczywistości siedzą cicho i nie chwalą się za bardzo swoimi poglądami, bo normalni ludzie by ich dawno zlali.
Chociaż szkoda, każdy powinien swoje poglądy otwarcie głosić, wtedy normalny cżłowiek by wiedział kto debil ( ͡°
Chodzi o kontekst w jakim pokazywani są biali ludzie, a w jakim kolorowi.
Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam.
Na plakacie jest napis "PRZYSZŁOŚĆ CZY ZABÓJCY KLIMATU?" Chodzi o to, że posiadanie dzieci jest złe bo skutkuje produkcją CO2 więc chodzi o to aby nie robić dzieci aby ratować planetę.
I @Hymenajos zauważył, że wyjątkowo w tej reklamie nie ma czarnych ani innych people of color
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
Bez znaczenia czy w Europie, Ameryce lub Afryce...
@Hymenajos: nie pasuje do narracji, zły może być tylko biały( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mówisz każdemu, że Polski nie powinno być tylko powinni nas zająć Niemcy?