Drogie #allegro, jako że złożenie skargi jakiś czas temu nie pomogło. Informuję, że kolejnej takiej paczki z Waszego OneBox'a nie odbiorę. Mało tego, zacznę do tego paczkomatu zamawiać jakieś gunwo tylko po to aby go nie odebrać. Niech grubasek który to tak wrzuca sam sobie to wyjmuje.
Myślę gwoździu, że sam się wyjaśniłeś. Twój post 141 polubień, pod spodem komentarz szydzący z ciebie ponad 1900 ( ͡°͜ʖ͡°) Pierwsza sprawa to trochę gimnastyki Ci sportowcu roku nie zaszkodzi. A druga sprawa, żeby pisać skargi o to, że nie umie wyjąć się paczki włożonej głębiej i żalić się tym na wykopie, to raz, że trzeba być lekko #!$%@?ętym z charakteru, ale nie o tym teraz
@programista15cm: @gazozaur @yupitr Wy tak na serio czy sie zgrywacie? Nie widzicie gdzie która to skrytka i jak daleko jest ta paczka? Słucham waszych propozycji jak byście ją sięgneli.
Ja na szczęście tego nie doświadczyłem ale tez byłbym wkurzony gdybym musiał kłaść sie na glebę by sięgnąć paczkę.
@chilon: Robią jakieś specjalne strefy, pola do wybrania by wrzucać nisko zamiast wysoko. A mi kiedys tez tak wrzcili na sam dół. NIe chce mi się po to też schylać, wole do góry. Czyli tym lepiej bo tam gdzie inni, niżsi moga nie chcieć.
@cinu4: ale on ma rację - tutaj nie wystarczy się schylić, nawet kucając dorosły facet nie będzie w stanie włożyć tam ręki, bo zwyczajnie bark będzie wyżej.
Skoro to kolejna taka paczka to widocznie kurier, który obsługuje ten region, jest #!$%@? i celowo wciska tak paczki.
@chilon: ja #!$%@?, drogie dziecko, komu ty na złość zrobisz? Schylić ci się nie chce?, może ci allegro powinno zrobić specjalną skrytkę, coś ala skrytka dla inwalidy!
życzę Ci, żebyś dostał od życia taki #!$%@?, żebyś nie zajmował się już nigdy więcej takimi pierdołami. Brak słów jakim strupem na dupie jesteś z tymi swoimi gównianymi problemam
Tradycyjnie do tego typu "zadań bojowych" wysyłało się swoje gówniaki, ale jak się nie chciało zrobić i wychować chociaż jednego to teraz cierp ( ͡°͜ʖ͡°)
@jjacekk15 Chodzi mi po głowie, żeby taki challenge zrobić dla wszystkich specjalistów od wyciągania paczek. Dorysuj na schemacie pozycję odpowiednią do wyjęcia paczki. Bo w naturze to chyba trudno zorganizować, żeby celowo zamówić paczkę na sam dół, żeby pokazać wyciąganie z samego końca. W Inpoście nie można wskazać konkretnego poziomu skrytki, no chyba że te allegrowe mają więcej opcji. Już nie wspominając o chęci upubliczniania swoich zdjęc, choc w sumie to sam
Pierwsza sprawa to trochę gimnastyki Ci sportowcu roku nie zaszkodzi. A druga sprawa, żeby pisać skargi o to, że nie umie wyjąć się paczki włożonej głębiej i żalić się tym na wykopie, to raz, że trzeba być lekko #!$%@?ętym z charakteru, ale nie o tym teraz
Nie widzicie gdzie która to skrytka i jak daleko jest ta paczka?
Słucham waszych propozycji jak byście ją sięgneli.
Ja na szczęście tego nie doświadczyłem ale tez byłbym wkurzony gdybym musiał kłaść sie na glebę by sięgnąć paczkę.
@cinu4: ale on ma rację - tutaj nie wystarczy się schylić, nawet kucając dorosły facet nie będzie w stanie włożyć tam ręki, bo zwyczajnie bark będzie wyżej.
Skoro to kolejna taka paczka to widocznie kurier, który obsługuje ten region, jest #!$%@? i celowo wciska tak paczki.
@jjacekk15: to w końcu można srać do paczkomaty czy nie?