Wpis z mikrobloga

Drogie #allegro, jako że złożenie skargi jakiś czas temu nie pomogło. Informuję, że kolejnej takiej paczki z Waszego OneBox'a nie odbiorę. Mało tego, zacznę do tego paczkomatu zamawiać jakieś gunwo tylko po to aby go nie odebrać. Niech grubasek który to tak wrzuca sam sobie to wyjmuje.
chilon - Drogie #allegro, jako że złożenie skargi jakiś czas temu nie pomogło. Inform...

źródło: IMG_4496 Large

Pobierz
  • 194
  • Odpowiedz
@chilon: Następnym razem jak będziesz tu cos pisał to nie zapomnij dodać że tak paczke wrzuca p0lka julka kurierka feministka, sam widziałeś. Od razu beda inaczej szczekać w komentarzach.
  • Odpowiedz
@chilon: odpowiedzi majace po 2k mnie smiesza troche, najlepiej robic sobie nawzajem pod gorke i akceptowac wszystko z pocalowaniem reki xd kurier bawi sie w pilke nozna rzucajac paczkami do samego konca zamiast polozyc przy przedniej scianie i choc troche ulatwic dzien drugiemu czlowiekowi gdy nic to nie kosztuje
Btw waze 50kg i nie mam problemu ze schylaniem sie
  • Odpowiedz
@chilon: chyba nie wiesz, że nieodebranie paczki =/= zwrot towaru. za powrót nieodebranej paczki obciążony zostaje sprzedający (nawet w smarcie) i w świetle prawa może przenieść te koszty na zamawiającego.
  • Odpowiedz
@chilon: nieodebranie paczki =/= zwrot towaru. nieodebranie paczki to niewywiązanie się z umowy zawartej na odległość. zwrot towaru jest wtedy kiedy paczkę przyjmiesz a następnie odeślesz.
  • Odpowiedz
@chilon: szukasz na siłę problemu czy co jest z tobą nie tak, że ciężko ci dupę schylić po paczkę?

@yupitr: może mu ciężko, może ma chory kręgosłup, może chodzi o kulach, może - tak jak ja- jest ubrany w rzeczy droższe niż ten kawał blachy zwany paczkomatem i nie zamierza się upieprzyć przy wyjmowaniu paczki. Ja wiem, że tobie obdartuchu czołganie się w ramach wyjęcia paczki w niczym
  • Odpowiedz