Wpis z mikrobloga

#iqos duo 3 pali sie 3 minuty tylko - a napisane, że powinien 6 min. Czy tylko przy przejściu z analogów jakoś tak nie do końca można się tym napalić ?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MiLena81 taką sytuacje zazwyczaj miałem przy urządzeniach już kilka miesięcy używanych a jak to jest w miarę nowe to oddaj na gwarancję i jeżeli jest jak kiedyś to od ręki Ci wymienią nawet z dojazdem do domu.
  • Odpowiedz
  • 0
Zrobiłam test ze stoperem. Jednak jest te 5 min.30 sek... tylko na słabszym wkładzie - bodajże Amber selection - za krótko bo one za słabe są dla mnie na początek. A na wkladach sienna da rade udżwignąć te "okolo 6 minut" obiecane :D Żałuje ze nie wzięłam 2 wkladów sienna :-]
Co do elektryków probowałam okolo 7 lat temu - skończyło się to alergią na liquidy i leki sterydowe - także nie
  • Odpowiedz
  • 0
A jakie wkłady z innych firm oprocz heetsów są w miare nadające się? Nexus podobno tam jakąś herbate daje zamiast tytoniu, sprawdza się to?
  • Odpowiedz
@MiLena81: jak masz iqosa to tylko heetsy jak lubisz mocny mentol to niebieskie kup albo fiity docelowo do solida ale pasuja też do iqosa bo to ten sam producent. Jeśli chodzi o fity to tylko alpine mi smakują bo mają najmocniejszy mentol a reszta taka średnia no i cena to 11.50. Ewentualnie możesz spróbwać glo ale to wiadomo inne wkłady inne urządzenie, mi osobiście glo nie przypadło do gustu ze
  • Odpowiedz