Wpis z mikrobloga

@demagog w sumie wszystko było robione, elektryka, wodna instalacja przeróbki, klimatyzacja, wymiana drzwi, równanie ścian tynkiem albo płyta gk + gładzie wszędzie, sufity podwieszane na połowie mieszkania, wymiana kaloryferów z przeróbkami podłączeń, łazienka, kibel kuchnia od zera. jedynie nie wymieniałem okien bo są jescze ok
  • Odpowiedz
@Wykop24h doświadczenie jest zerowe, dryg jak dryg jak wiem co i jak robić to nie ma problemu, problem się czasem pojawia jak nie wiem jak się za coś totalnie zabrać i tak później mija czas na rozkminach jak coś zrobić zamiast robić ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ExtraIntrowertyk: no to 6 miesięcy pracy po godzinach i w weekendy jest jak najbardziej ok, tym bardziej jeśli bawiłeś się w wymianę instalacji w wielkiej płycie i równianie ścian, co jest katorgą.
  • Odpowiedz
@ExtraIntrowertyk: tak czy inaczej, 6 miesięcy na generalkę to nie jest zły wynik, a za zaoszczędzone pieniądze możesz sobie kupić jakąś fajną zabawkę, a nie wspierać uzależnienie majstra.
  • Odpowiedz
@demagog no powiem Ci że tego się bałem najbardziej że zapłace a i tak mi ktoś za gruby hajs s-------i gładzie czy coś ( ͡° ʖ̯ ͡°)a tak jak z-------m to sobie sam i za darmo ( ͡ ͜ʖ ͡)a że ostatecznie gładzie pykly idealnie (po milionie zaprawek) ale liczy się efekt ostateczny i jestem naprawdę zadowolony
  • Odpowiedz