Wpis z mikrobloga

Najgorszy typ laski:
Rozczeniowa, wybujale ego, bezkompromisowa a przy tym tepa.
Dam wam rade od jakich ludzi trzymac sie z daleka. Poznalem kiedys laske ktora okazala sie stuprocentowa p0lka. Poznalismy sie na studiach. Po czasie gdy zjechala do duzego miasta z wiochy stala sie krwiozercza p0lka. Ukonczyla gowbouczelnie, a po studiach gdy zaczela zarabiac 8k zaczela myslec ze jest kims. Zaczelo sie ustawianie kazdego po katach. Zawsze gdy mielismy jakies nieporozumienia nigdy nie szla na kompromis, musiala postawic na swoim, chocby nie miala racji, inaczej jej duma bylaby urazona gdyby okazalo sie ze jest w bledzie. Generalnie laska byla bez zadnych oporow, kultury i obycia. Gdy do naszego mieszkania przyjechali moi rodzice chodzila w samych majtkach i koszulka z gola dupa na wierzchu. Typiara nie krepowala sie bekac lub grzebac w zebach gdy bylismy na miescie w restauracji cos zjesc. Rozpuszczony bahor, ktory nie szanowal innych. Powiedzialem jej ze mam alergie na siersc zwierzat dlatego nie trzymam zwierzat w mieszkaniu. Pol roku pozniej kupila kota, a mi powiedziala ze wydziwiam. Udawala slodka i zatroskana opiekunke zwierzat a mi okazala kompletny brak szacunku. W kazdej sytuacji stawiala siebie ponad mnie. Czegoś nie akceptuje, nie o potrafi tego uszanowac, natomiast gdy mnie nie podobalo sie jej zachowanie, robila mi awanture, nie moge mowic jej co ma robic. Czlowiek nie do zycia. Toksyczna, manipulantka. Za nic nie dalo sprowadzic sie tej suki na ziemie. Wyniszczyla mnie psychicznie. Przestrzegam was, z dala od takich.

#p0lka #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #redpill #blackpill #tinder
  • 10
@piotr_p0lak: Zgodnie z janową logiką, widziały gały co brały :)) Powinieneś przewidzieć taki scenariusz zanim się z nią związałeś :)) Dla kobiet w toksycznych związkach nie macie współczucia, więc nie liczcie na to, że ktoś wam będzie współczuł. Każdy jest odpowiedzialny za własne wybory :)))
@heniek_8: skad takie k***iska maja w sobie tyle bezczelnosci? Typiara byla dusza towarzystwa. Nie tylko mna manipulowala. od swoich ex miala nowe telefony, torebki. Kiedys powiedziala ze udawala przez miesiac dziewczyne typka ktorego poznala na tinderze zeby wozil ja na szkolenia bo sama nie miala prawka.
@piotr_p0lak: Jak ja się cieszę ze swojego kawalerstwa i celibatu - dzięki temu nie muszę przechodzić przez takie i podobne przeżycia. Czytając takie historie nie można nie odnieść wrażenia, że prawiczek/kawaler/celibatariusz = wygryw.