Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tinder nie pokazuje ci ludzi o podobnym ELO? Dlaczego ciagle wyświetlają mi się płodne julczyska, które wyglądają na ultra high maintenece i wiem, że nie będą mną zainteresowane?

#tinder #randkujzwykopem

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wap_eeL: fakt te ich algorytmu to niesamowite gunwo.
Mialem w tym roku na tinderze shadowbana chyba z 5-6 razy. Support za kazdym razem mi zdejmowal.

Teraz np pisalem lasce o rejsie zaglowkami, 6-7 lodek, plywamy flota - dostalem warna, czy napewno chce sie podzielic swoimi zarobkami ? XDDD

Inna wiadomosc wczoraj "Spieszmy sie kochac kieszlki - tak szybko odchodza" - warn o tym, ze sprawie przykrosc XDDD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Bo gdyby wyświetlały Ci się odrazu dziewczyny które są Tobą zainteresowane to ta aplikacja nie miała by racji bytu. Ona ma zarabiać na jeleniach a nie łączyć w pary w 24h.
Oczywiście wiadomo że jak jesteś przystojny to jest Tobą zainteresowana prawie każda. Ale nie sugerowałbym się Tinderem jako jakimś wyznacznikiem czegokolwiek.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: jakby pokazywał Ci ludzi o podobnym Elo to zastanawiałbyś się dlaczego taki odpad. Chodzi o liczbę lajków i jej dystrybucję. Poza nielicznymi wyjątkami wszyscy faceci widzieliby same 2-4/10, a te wyżej pokazywane byłyby tylko temu ułamkowi chadów.
  • Odpowiedz