Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +65
No i masz, a ci znowu #rozdajo robio…
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
wrednyfutrzak +18
Dawno na tym portalu nie widziałem takiego szamba jak #polskieonuce. Wykopki dały sobie prawa do bycia sędzią, prokuratorem i katem w jednym. Stalkują czyjeś profile i szyderczo wywieszają na widok publiczny. No ale cóż, skoro czują, że się w tym spełniają, niech im tam będzie. Szkoda tylko, że nie spożytkowują swojej energii w bardziej produktywny sposób, zamiast w postaci idei słusznego gniewu, łapiąc za widły i pochodnie.

W menadżerze dysków jest info "chroniona partycja gpt". Kiedyś podłączałem do windowsa 7, i nie było takiego problemu.
Jak uzyskać dostęp do danych z dysku ?
źródło: Zrzut ekranu 2023-08-20 100658
PobierzSzukam narzędzia, do zmiany RAW na NTFS, bez formatowania.
Pliki nie są uszkodzone, da się je podejrzeć programem do odzyskiwania danych, ale żeby odzyskać całość trzeba trochę zabulić.
Na filmie jest patent na to ,ale u mnie nie działa https://www.youtube.com/watch?v=FsxXgjF_PTc
Udało się. Przestrzegam że w sieci jest pełno scamu i płatnych programów. Jest łatwy i bezpieczny sposób, przynajmniej u mnie zadziałało.
Dla potomnych.
Dysk należy podłączyć bezpośrednio pod płyte główną, a nie usb. (może nie koniecznie) można próbować pod usb.
W ustawieniach system->pamieć->dysk i woluminy-> wejść w właściwości dysku, i przestawić z styl partycji z GPT na MBR
Instalujemy program testdisk i postępujemy zgodnie z tym