Aktywne Wpisy
ultraknur3001 +171
Co parę dni jeżdżę 3 pasmową ekspresówką i za każdym razem mijam kilkanaście aut jadących środkowym pasem (nie wyprzedzają, nie ma zjazdu niedaleko)
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
WielkiNos +241
juleczka w związku małżeńskim poszukuje kolegi do spotkań żeby porozmawiać przy whisky i potańczyć.
Biedny mąż...
#tinder #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki
Biedny mąż...
#tinder #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #tinder #przemyslenia
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlienFromWenus: różowe całe życie na easy mode
dej mie płatny urlop na okres, co miesiunc, mie sie należy bo jestem silno niezależno kobieto! Pieniendzy mie daj!
Rzeczywiście, biedne różowe:(
Komentarz usunięty przez moderatora
To jest ból zbliżony nie raz do porodowego, ale nie będę dyskutować z ignorantem który nie ma o niczym pojęcia a się wypowiada, tak psioczycie na kobiety że nie są empatyczne a twój wpis pokazuje, że właśnie to wy nie macie empatii xD okres powinien być traktowany jak stan chorobowy.
@wojtek-m:
A w tej bajce były smoki? XD wasza incelska odklejka codziennie zaskakuje i szokuje xD
A potem piertolicie bzdety, w które inni również wierzą i myślą, że da się znaleźć bogacza z jachtem w 5 minut. Ja wiem że zazdrościcie ilości łatwych szmat płci męskiej do roochania dla przeciętnej kobiety, ale nawet mając 1000 matchy tygodniowo z mirkami 5/10 znalezienie wśród nich bogacza
@AlienFromWenus: Jestem pewny że matki by cię wyjaśniły za to stwierdzenie, bo zakładam że dzieci nie masz xd
Ile to już razy słyszałem to biadolenie. Kobiety nie raz latami potrafią z dupy się męczyć z bólem który potem nagle znika po ustabilizowaniu hormonów.
A porównując się do kobiet na porodówce plujesz im na mordy.
To tak jakbym gadal, ze mezczyzni maja gorzej, bo mam #!$%@? zoladek i sram 4 razy dziennie xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@AlienFromWenus: gdyby faceci mieli taki problem medycyna chlopska juz dawno by to rozwiazała lekami XD ale ze kobiety same nie potrafia to XD