Aktywne Wpisy
dddobranoc +355
Marzy mi się taki 7-dniowy bojkot restauracji, kawiarni itp.
Żeby przez tydzień ludzie nie chodzili do tych miejsc za to, że:
- espresso 12zł
- cappucino 18zł
- kawa z 5 kostkami lodu 22zł
- pizza 45zł
- jagodzianka 22zł
- 100g makaronu z sosem 44zł
- kebab 32zł
- pierogi na jarmarku 5zł/szt
- piwko 18zł
- szklaneczka coli 10zł
- burger z przyczepy 40zł
- rosół z japonii 45zł
+
Żeby przez tydzień ludzie nie chodzili do tych miejsc za to, że:
- espresso 12zł
- cappucino 18zł
- kawa z 5 kostkami lodu 22zł
- pizza 45zł
- jagodzianka 22zł
- 100g makaronu z sosem 44zł
- kebab 32zł
- pierogi na jarmarku 5zł/szt
- piwko 18zł
- szklaneczka coli 10zł
- burger z przyczepy 40zł
- rosół z japonii 45zł
+
inyourbrain +549
Czy wy jesteście normalni na tym wykopie? Który system pozwala na to, by mieć ponad tysiąc aktywnych sesji, które są aktywne przez ponad rok? Rozumiem, że teraz mam wszystkie pojedynczo usuwać? Nawet nie ma możliwości usunięcia wszystkich jednym kliknięciem. Czy może powinienem napisać skrypt (z racji bycia #programista15k), który wyczyści wszystkie jednocześnie? Później się dziwicie, że konta są "wykradane", gdy sesje żyją w nieskończoność?
@wykop @m__b @a__s
#wykop #programowanie #security
@wykop @m__b @a__s
#wykop #programowanie #security
Mam 37 lat i rozstałem się rok temu z narzeczoną. Szukając dziewczyny na #tinder czy chodząc po mieście zupełnie nie interesują mnie (chyba niestety) kobiety w moim wieku.
Jak zwiększyć matche w zakresie 25-30 lat? Czy widzieliście jakieś profile osób zbliżających się do 40 z sensem?
#zwiazki #badoo #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: Jak jesteś atrakcyjny i masz fajne zdjęcia, to żaden problem. Sam jestem raczej brzydki, a do tego niski. No ale z racji, że dość długo wyglądałem młodo, to z tych par co miałem (powiedzmy na około 30 par), połowa to były dziewczyny 18-25 i to nie żadne scamy. Tak więc jak prezentujesz sobą coś więcej to myślę, że bez problemu ogarniesz.
Do 25-30 startuje masa facetów. Żeby wybić się z tego tłumu musisz sobą prezentować znacznie więcej niż reszta: wygląd, kasa, status, zasoby, osobowość. One mają do wyboru dziesiątki tysięcy kandydatów.
Atrakcyjne dziewczyny w tym przedziale wiekowym nie muszą szukać partnera przez aplikację. Dostają codziennie zainteresowanie facetów. Po co miałyby jeszcze siedzieć na appkach... to już kombinuj. Zwykle szukają same nie wiedzą czego. Tinder to kiepskie miejsce dla faceta.
Ażeby móc konkurować z facetami 25+ , należy kłaść nacisk na coś innego niż twarz.
Jako 35+ wolę błyszczeć rozmową, dojrzałością I poczuciem bezpieczeństwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)