Aktywne Wpisy
Jakie rady macie dla osoby która chce wykończyć mieszkanie? Coś w stylu
1. Kup lepsze panele
2. Zrób smarthome światło w domu
3. Ciche zamykanie szafek w kuchni
#mieszkania #remontujzwykopem
1. Kup lepsze panele
2. Zrób smarthome światło w domu
3. Ciche zamykanie szafek w kuchni
#mieszkania #remontujzwykopem
Sylvio19 +24
Nikt mi nie wmówi, że busiarz to normalny człowiek jak każdy inny xD #bekaztransa #busiarze #kierowcy
#heheszki #humor
Cyniczna odpowiedź na popularne memy "stary z kotem po tygodniu".
@Krupier: Poza tym ponoć w takich filtrze zbierają się bakterie itp.
nawet na obrazku z tego wpisu dzbanki nie dały rady przefiltrować denaturatu który ma tylko odrobinę barwnika zamiast palonego cukru.
@KochanekAdmina: podałem tylko przykład, nie chce mi się rozpisywać, więc przeklejam badania na szczurach.
Wykazano, że spożywanie wody destylowanej ma wpływ na mechanizmy homeostazy organizmu, pogarszając metabolizm minerałów i wody w ciele. Następuje wzrost wydalania moczu (zwiększona diureza) związany ze wzrostem wydalania ważnych jonów wewnątrz i zewnątrzkomórkowych z płynów ustrojowych. To powoduje zaburzenia gospodarki hormonów związanych z gospodarką wodną
@Rad-X: dzięki za powrót wspomnień z podstawówki XDD
po za tym masz setki filmików w necie z takimi próbami i efekt zawsze jest taki sam.
i jeszcze 68 osób dało ci plusa xD
@GladysDelKarmen: może to kwestia chu...wości Dafi. Ja po tym jak prawie ubiłem ekspres ciśnieniowy kranówą przeskoczyłem na wodę z Brity i problem zniknął. Żelazko jak nowe. Dno czajnika elektrycznego po 2 latach codziennego użytku jak nowe, dosłownie. A woda w kranie twarda jak sam skur...syn.
Ale nawet jeśli to spróbuj cytryny i octu. Kamień schodzi bez śladu
Ja mam za sobą na poparcie żywy przykład, ty teorie z dupy i chłopski rozum.
głosuj na konfederację ( ͡º ͜ʖ͡º)