Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karix98 nie wiem kogo oni w tych PRach zatrudniają, że ktoś dał zielone światło do tego. Na serio nie mają nikogo w dev teamie, kto zna grę od podszewki, by przeprowadził playthrough i dorzucił jakieś ciekawe niuanse na temat projektowania mechanik? I jeszcze to logo Diablo w tych paskudnych prideflagowych barwach, gdzie gra zawsze powinna być neutralna politycznie. Ja p------e, tyle tylko napiszę.

Widzę, że nawet komentarze już wyłączyli na jutubie
  • Odpowiedz
@ZaQ_1: a po cholerę wrzucać jakąkolwiek agendę polityczną i ideologię w grę? Tym bardziej, że często wszystko jest po prostu jednostronne i faworyzowane.
W----------e polityki i światopoglądu na neutralny grunt jest po prostu niesmaczne. Nieważne czy to szerokopojęty wokeizm, lgbt, narodowy szowinizm czy kościółkowy fanatyzm.
  • Odpowiedz
chcialem poczytac tam komentarze

"Komentarze zostaly wylaczone" xD

@Marcines: Czytałem te komentarze przed wyłączeniem i większość to była
"Now we can understand what is wrong with this game"
"Spamming one ability and dying at 50lvl at 1
  • Odpowiedz
a po cholerę wrzucać jakąkolwiek agendę polityczną i ideologię w grę? Tym bardziej, że często wszystko jest po prostu jednostronne i faworyzowane.

W----------e polityki i światopoglądu na neutralny grunt jest po prostu niesmaczne.

@Mtsen: wytnij całą politykę z takiego np. bioshocka i ze świetnej serii gier zostaje taka se strzelanka.
Gry są formą sztuki, a ta jest bardzo często polityczna.
  • Odpowiedz
tak to jest jak próbujesz być na siłę poprawny zatrudniając ludzi którzy nie mają pojęcia o własnej grze

@karix98: @Mtsen: Sprawdziłem obie panie. Ta po lewej to weteranka z obsydianu od New Vegas po Outer World. Ta po prawej to stażystka po jakieś kalifornijskie uczelni dla projektantów rozgrywki. Obie robią jako projektantki podziemi. W sumie dziwne że podstaw nie ogarniają xD
  • Odpowiedz