Aktywne Wpisy
hellb0y +156
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Salido +203
Minął 52. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
245 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
265 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
245 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
265 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
Królowa życia Julia Von Stein w popisowej akcji pt. jak sprawić żeby ludzie przepraszali, że żyją.
Je#ać palaczy.
#palaczetopodludzie #krolowezycia #p0lka #patologiazmiasta #palenie #przemysleniazdupy
Ją rozumiem o tyle, że faktycznie jest u siebie w furze, ale nie musiała się tak zesrywać do chłopaczyny, jeszcze później ta wyniosłość że "jak to pracownik
Kolejna rzecz to traktowanie ludzi niższego szczebla jak szmaty. Taki pracownik już za samo to, że tam siedzi to w pewnym stopniu jest upokorzenie (tak wiem, żadna praca nie hańbi, ale tam nie idą
A w ogóle to stop making stupid people famous.
Co to za narcystyczna wieśniara :D