Wpis z mikrobloga

Dobrze jest tak umieć drzeć mordę na ludzi. Od razu się przed tobą kłaniają i przepraszają nawet jak słusznie ci zwrócili uwagę, bo smród z twojego auta na nich leci.

Królowa życia Julia Von Stein w popisowej akcji pt. jak sprawić żeby ludzie przepraszali, że żyją.

Je#ać palaczy.

#palaczetopodludzie #krolowezycia #p0lka #patologiazmiasta #palenie #przemysleniazdupy
WielkiNos - Dobrze jest tak umieć drzeć mordę na ludzi. Od razu się przed tobą kłania...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: karyńsko straszliwe, ale z drugiej strony faktycznie jest u siebie w aucie. Jeszcze rozumiem gdyby mu specjalnie jakieś kłęby dymu tam wpuściła czy mu w twarz dmuchała ze złośliwości czy coś w tym rodzaju, ale chyba nic z tych rzeczy nie nastąpiło.
Ją rozumiem o tyle, że faktycznie jest u siebie w furze, ale nie musiała się tak zesrywać do chłopaczyny, jeszcze później ta wyniosłość że "jak to pracownik
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ogólnie nie pochwalam takiego awanturnictwa , nie bardzo wiem kim jest ta osoba , ale taka prawda w Londynie ludzie którzy zajmują się obsługą ludzi zamożnych przechodzą szkolenia a w Polsce szofer zachowuje się jak kierowca Ubera albo zlotowa i to jeszcze nie swoim samochodzie.
  • Odpowiedz
Czy słusznie czy nie to mogła spalić tego peta szybciej, a niestety dym z fajek #!$%@? niemiłosiernie. Nawet jak taka osoba po spaleniu szluga rozmawia ze mną to #!$%@? z gęby, wprost wtedy się odsuwam i mówię czemu.
Kolejna rzecz to traktowanie ludzi niższego szczebla jak szmaty. Taki pracownik już za samo to, że tam siedzi to w pewnym stopniu jest upokorzenie (tak wiem, żadna praca nie hańbi, ale tam nie idą
  • Odpowiedz
@TestoDepot: Jak jest u siebie w aucie to niech zamknie szyby i sobie pali. Jakby przyszedł oszczany żul pod okienko to też zapraszają? Ona przyjechała pod jego okno, więc niech nie śmierdzi. Szkoda że koleś jakiegoś odświeżacza powietrza nie miał. Może psikać w lokalu, nie? A że wylatuje na zewnątrz to niech baba nie ma śmiałości zwracać uwagi.
A w ogóle to stop making stupid people famous.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: gdzie można spotkać takie panie? Widać, że kulturalna i elokwentna. Silny charakter, z taką nie ma strachu bo w sytuacji kryzysowej jeszcze partnera obroni.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Ma całkowitą rację. Dlaczego niby ktoś jej każe gasić papierosa w jej własnym samochodzie? Nie ma do tego prawa. Zrozumiałabym, gdyby odpaliła fajkę w lokalu albo ogródku, gdzie jest zakaz palenia... ale tutaj koleś sobie pozwolił na zbyt wiele. Zresztą jak zwykle... p0lusowi się wydaje, że może rządzić obcą kobietą xD No to go wyjaśniła :)))
  • Odpowiedz
@WielkiNos: pacz ja myślałem że to szofer zwrócił jej uwagę , a to typ w okienku w mc drive, to chyba też bym był rzucił #!$%@?ą jakby mi typ #!$%@?ł się do papierosa . Czyli to taka sytuacja jakbym palił w samochodzie na parkingu a ktoś przechodzący obok stwierdził że mu przeszkadza XD ,
  • Odpowiedz