Aktywne Wpisy
wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
Sejmita +8
#primemma #famemma #pandoragate #polskiyoutube #kontenerynamleko #danielmagical
Jak Jaca wygra to pokażę legendarny filmik jak biorę sobie swojego suta do buzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak Jaca wygra to pokażę legendarny filmik jak biorę sobie swojego suta do buzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nauka #ciekawostki #komputery
@statystyczny_yt: żaden problem. Odpalasz cenne dane z backupu. A jeśli nie masz backupu, to znaczy, że te dane nie były ważne dla ciebie. Jest też druga opcja - jesteś skończonym idiotą, który ufa w bezawaryjność nośników danych.
Całą bibliotekę muzyki w kieszeni masz tylko wtedy, gdy masz lokalną muzykę, MP3, FLAC, Opus czy inny format. W każdym innym przypadku to wypożyczalnia do której w każdej chwili można zamknąć drzwi wejściowe.
Ale weź smartphone i pokaż to komuś sprzed kilkudziesięciu lat - nawet jeżeli miałbyś kogoś naprawdę łebskiego i wyjasnilbys mu tranzystor na podstawie działania
Mają ustawione żeby wyświetlać bardzo dużo terabajtów, ale w rzeczywistości ich nie mają.