Wpis z mikrobloga

Siemanko.

Tu upośledzona chmurka.

Biorę po 250zł od każdego chudego szczura, suchoklatesa, prawiczka, stulejarza, nerda i słucham państwa.

Ostatni post sprzedał się idealnie, dziękuje za zasięgi i proszę o powtórkę, 9 nowych osób zasiliło moje szeregi.

Ostatnie 3 miejsca na prowadzenie online.

#mikrokoksy
#mirkokoksy
#sterydy
#dieta
#pokazforme
#silownia
Lewusx - Siemanko. 

Tu upośledzona chmurka. 

Biorę po 250zł od każdego chudego szcz...

źródło: 602747F9-2072-4DE1-8118-16B36173A813

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Krzakol: Wszystko, od prowadzenia treningowego po dietetyczne, korygowanie techniki ćwiczeń, nauka w zakresie jedzenia/trenowania, jeśli używa ktoś środków to również opieka nad cyklem i suplementacją.
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: ale to jest szczyt kukoldztwa i spermiarstwa: „ALE TAKA SYLWETKA SIĘ PODOBA LASKOM!!!”

Zalosne

Lepiej być bykiem 100kg i mieć respekt u normików/patusów na ulicy niż #!$%@?ą 65kg „muh estetyka > wszystko, mam kaloryfer patrzcie #!$%@? ze jak założę koszulkę to wyglądam jak 15 latek”, „ALEEEE CZY TO SIĘ SPODOBA >>>LASKOOOM<<<?”

Powinno się każdego faceta ukłuć 250mg teściowego bo niski T to plaga jak widać gdy robicie wszystko dla
  • Odpowiedz
@tenebrarum:

Lepiej być bykiem 100kg i mieć respekt u normików/patusów

Gówno mnie obchodzi jakiś respekt u obszczanych patusów. Kazdy Ci powie że lepiej być wysportowanym i dociętym, bo wtedy masz po prowtu lepsze samopoczucie, lepiej się czujesz, lepsza kondycja, wyniki zdrowotne ipt, niż być zalanym karkiem który ma zadyszke po przebiegnięciu 200 metrów xD
No ale ważne że jakiś patus popatrzy na dużą łapę i będzie czul respekt hahaha. Co
  • Odpowiedz