Aktywne Wpisy
mrmt +666

Aquamen +67
Odkąd mam tu konto to cały czas czytałem o tym, że trzeba obalić PiS bo rozdają hajs w socjalach, zadłużają Państwo i łamią praworządność. Zgadzałem się w tym w pełni.
Teraz gdy KO przez dwa tygodnie od objęcia tronu podniosło zapomogi i dodało własnych oraz okazało takie samo podejście do poszanowania prawa czytam, że to dobre bo przecież PiS był zły. KO nie zniosło (ani nie zniesie) też zakazu aborcji o który
Teraz gdy KO przez dwa tygodnie od objęcia tronu podniosło zapomogi i dodało własnych oraz okazało takie samo podejście do poszanowania prawa czytam, że to dobre bo przecież PiS był zły. KO nie zniosło (ani nie zniesie) też zakazu aborcji o który

Nie mowie tutaj oczywiscie o jakichs emerytach czy poczatkujacych kierowcach, ale o zwyklych facetach/kobietach miedzy 30 a 50 rokiem zycia w dobrych samochodach. Co sprawia, że proporcje zamulacy do #!$%@? tak drastycznie sie zmieniaja, gdy tylko przekroczy sie granice miasta?
#samochody #polskiedrogi #pytanie
Ok, ale co jest niby złego w przepisowym jeżdżeniu po mieście o ile nie bawią się w szeryfa na pasie to znacznie bardziej wolę takich od armii dzbanów robiących sobie tor z miasta. Jeśli chodzi o polskie drogi szybkiego ruchu to jest stan umysłu o czym chyba nie raz każdy się już przekonał kto ma więcej prawo jazdy jak miesiąc, całkiem niedawno doszła
@Cztero0404: Jestem na grupie fb stop cham i to jest jakaś żenada co ludzie wrzucają xD
@Cztero0404: Zbyt wolna jazda to utrudnianie ruchu innym, i mozna za to dostac mandat. I o ile moze za 40km/h po miescie nikt tego mandatu nie da to jest to po prostu irytujace, szczegolnie jak ktos taki jedzie lewym pasem i nijak nie mozesz go wyprzedzic bo na prawym pasie rowniez jedzie taki zamulacz. Do tego zazwyczaj przez takich ludzi
Nie zbyt wolna, przepisowa.
I ponownie masz problem z tym, że ludzie jeżdżą nie za wolno a przepisowo, więc to ty się powinieneś
@Cztero0404: Dlaczego tak uwazasz?
Jesli bede jezdzil nagminnie 10km/h na drogach z limitem 50 to tez bedzie ok? Bo robie to zgodnie z przepisami i wszyscy powinni sie do mnie dostosowac?
Ponieważ jako społeczeństwo wszyscy jesteśmy równymi użytkownikami drogi.
Jest znaczna różnica między jeżdżeniem 10 km/h po drogach z limitem 50 a jeżdżeniem i 10 mniej km/h na drogach z
To nie jest tak, że ty jedziesz za kimś kto jedzie 10 wolniej niż limit i już hurr durr blokowanie ruchu. Nie, dopóki ruch odbywa się płynnie, nie blokuje skrzyżowań, nie ciągnie się za nim sznur samochodów z
Komentarz usunięty przez autora
@
@TomekABC123: najlepsi są tacy co Ci wyjadą z podporządkowanej i wymuszą bo śmiałeś jechać 50, a potem wlekąc się przejedzie przez późne żółte/wczesne czerwone na które by spokojnie zdążył dojechać na zielonym gdyby nie zamulał pały,a Ty musisz stać jak