Aktywne Wpisy
Tommy__ +77
damienbudzik +5
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
@Bofsky silniki R5 to rigcz. Nic lepiej nie brzmi przy takiej pojemności.
Co druga V6 2.0 lepiej brzmi? XD
No chyba że masz na myśli dokładnie taką pojemność to wtedy może faktycznie nie xD
@Zgrywajac_twardziela: V6? Jeszcze nie słyszałem V6, które by brzmiało lepiej niż R5. Słyszałeś w ogóle jakieś R5? Czy porównujesz jeden konkretny 2.0 V6 (to chyba z Xedosa) do jakiegoś konkretnego R5. V8 potrafią też fajnie brzmieć, ale ten układ łączy się z większą pojemnością ¯\(ツ)/¯
@EnderWiggin: swego czasu, za gówniaka miałem okazje być pasażerem Touarega V10 5.0 w dizlu właśnie - k---a człowieku, gość z salonu VW na jeździe pokazowej jak p-------ł, to mrugnąłem oczami raz z tylnej kanapy a tam na budziku już 200km/h się pojawiło - potężny s-----l to był z momentem obrotowym sięgającym 800Nm jak dobrze pamiętam, a swoje też
Busso(była wersja 2.0 z turbo), V6 z F-type? One brzmią lepiej nawet od niejednej V8.