Wpis z mikrobloga

via Android
  • 5
@kajak98 mój drugi pasek 4x4, wcześniej miałem 1.8 po swapie na 1.8T z mocnym doładowaniem. @chinachompa parę doły drzwi obite, gdzieś jakiś odprysk ale do zrobienia. @EnderWiggin te p-------e do b5tki wsadzili 4.0 w układzie W 275kuca... @sierramikebravo oj ta wczoraj prawie non stop pod odcinke leciało, może turbo wsadze jak mnie fantazja poniesie, już obczaiłem sterownik a jest to stare dobre me 7.1 @360obrot bo passaty
  • Odpowiedz
@Bofsky: ja mialem agz 150 koni w borze i cudownie mruczal ten silnik, a to nawet przelot nie byl, tylko srodkowy tlumik wywalony, a koncowy ori vw i oczywicie bez kata
Heady1991 - @Bofsky: ja mialem agz 150 koni w borze i cudownie mruczal ten silnik, a ...
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Chemical_Brother były wsadzane do nich czasem 2.7bit kilka allroadow oglądałem. Ale ten dzwiek tu jest nie do p--------a. Już miałem takiego który mielił tylne przeguby z procedury xD peerdole takie zabawy
  • Odpowiedz
Co druga V6 2.0 lepiej brzmi? XD

@Zgrywajac_twardziela: V6? Jeszcze nie słyszałem V6, które by brzmiało lepiej niż R5. Słyszałeś w ogóle jakieś R5? Czy porównujesz jeden konkretny 2.0 V6 (to chyba z Xedosa) do jakiegoś konkretnego R5. V8 potrafią też fajnie brzmieć, ale ten układ łączy się z większą pojemnością ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Bofsky: zajebioza! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@EnderWiggin: swego czasu, za gówniaka miałem okazje być pasażerem Touarega V10 5.0 w dizlu właśnie - k---a człowieku, gość z salonu VW na jeździe pokazowej jak p-------ł, to mrugnąłem oczami raz z tylnej kanapy a tam na budziku już 200km/h się pojawiło - potężny s-----l to był z momentem obrotowym sięgającym 800Nm jak dobrze pamiętam, a swoje też
  • Odpowiedz