Aktywne Wpisy
DrFaithless +25
Od 34 minut 30tka na karku. Boże drogi, kiedy to minęło, przecież jak wczoraj pamiętam, gdy na przerwie w gimbazie paliliśmy szlugi za kioskiem i kombinowaliśmy jak tu ogarnąć alko na weekend xd
phaxi +47
nie reguluj monitora
Powiem tak - to jest jakiś #!$%@? dramat co grupa Żywiec zrobiła z tym piwem. Kupiłem świeże (data lipiec 2024) i nie naświetlone a to smakuje dokładnie TAK SAMO jak Tatra XDD a wiecie ile w żabce za to dałem? 5,20 #!$%@? 5,20 za Tatrę w rzeźbionej butelce XD Czy wy tam poważnie klienta traktujecie w ogóle?
To piwo mialo ziemisto-piwniczno-kawowy smak, nie wiem od czego, może przez surowce nieslodowane.
Ja myślę, że to piwo kosztuje aż tyle tylko po to żeby pan Gienek jak idzie na piwo z panem Januszem mógł kupić Namysłowa i poczuć się jak KTOŚ bo on nie pije Harnasia tylko NAMYSŁÓW xD
Jak ceny koncernowych piw dobiją do 6-7 zł to już nie będzie się opłacać nawet na grilla ich brać no chyba, że będzie 20+20 w biedrze to wtedy odbędzie się wielka pielgrzymka narodu.
#piwo #namyslow #zywiec #alkohol #szycheucontent
Po prostu #!$%@?, wadliwe piwo.
Ogólnie w auchanie za 4-5 zł można kupić oryginalne czeskie piwa, które kładą na łopatki nasze. Nawet w sumie taniej bo widziałem Branika w puszce za chyba 3.20 czy 3.60.
Rzemieślnicze też lubię i często wolę dopłacić te 3 zł i kupić za 8 zł porządne piwo od którego mogę już czegos wymagać.
Dziękuję pan PiS
Poczytaj.