Aktywne Wpisy

#mecz mam 26 lat. Dopiero się skapnąłem że to jest Zagłębie Lubin, a nie Zagłębie LubLin xdddd

TestoDepot +103
Co prawda nie z #garsoniera, ale z jakiegoś forum o dość podobnej tematyce (nie wiem dokładnie jakie to forum, znalazłem tego screena w starych zbiorach). Jak widać już dwadzieścia lat temu wiele div to były oszukistki i były narzekania na zgodność rzeczywistego serwisu z ofertą, to znak czasów nie tylko teraźniejszych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#thebestofgarso #heheszki #divyzwykopem
#thebestofgarso #heheszki #divyzwykopem
źródło: comment_1635939681amHbd2kK95tPWkLtReXs04
Pobierz

Seryjni mordercy: Ted Bundy, Pedro Lopez, Henry Lee Lucas. Ludobójcy: Hilter, Stalin, Idi Amin, Lenin, Pol Pot, Mao Zedong.
Każdy z nich był kiedyś dzieckiem. Dlaczego dziecko jest uważane za nie wiadomo jaki cud życia i dowolny bachor jest uważany za lepszego niż dowolny dorosły? Tylko o dorosłym człowieku można powiedzieć czy coś osiągnął i czy był lub nie był dobrym człowiekiem, a dziecko przecież może wyrosnąć na mordercę lub zbrodniarza. Zawsze nowe dziecko to nowa szansa na potencjalnego mordercę lub zbrodniarza. Niektórzy za dziecko to nawet życie by oddali, a to nie ma przecież żadnego sensu.
#antynatalizm #rodzina #dzieci #przemyslenia #zycie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
W ogromnej mierze, zależy od rodziców jakie to dziecko będzie i od genów dalszej rodziny.
Dlaczego większość ludzi uważa dziecko za coś lepszego? Ano,
Ponieważ dzieci są nieświadome zagrożeń, nieporadne, zależne i słabsze udziela się im więcej pomocy, bo bez tego nie przetrwają.
To że rodzic odda życie za dziecko to nie tylko biologia ale i wyraz uczucia, poświęcenia dla ukochanej osoby. Ludzka sprawa.