Aktywne Wpisy
serniczekwiedensky +112
balladyna #pokazmorde
miscellanous +95
Przelozony wydarl sie na mnie dzis przy wszystkich na hali, bo niby cos bylo zle zrobione i zwalono wine na mnie, az byl siny na twarzy od tego pilowania mordy, po czym za godzine okazalo sie, ze to wina kontroli jakosci, gdzie zle odczytali rysunek techniczny i wszystko jest jednak ok.
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Nawiązać do czyjegoś poprzedniego wpisu,
zauważyłam u mężczyzn pewną tendencję.
Jak się Was zlewa, udaje niedostępną, to latacie za nami niczym desperaci, natomiast jak się jest zaangażowaną od początku np. odpisuje się regularnie i w sposób rozbudowany, to zachowujecie się jakby to was odpychało i nigdy nic dobrego z takiej postawy nie wychodzi.
Proszę więc przestać narzekać na kobiety, bo nie jesteście lepsi.
Jedyną receptą na zbudowanie czegoś z mężczyzną to dawanie mu sprzecznych sygnałów, przez co zawsze się będzie starał , bo nie będziemy dla niego ”nudne”. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przemyslenia #zwiazki #tinder #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: tylko spermiarze i simpy, mnie jak dziewczyna olewa, to ja olewam też.
Trzeba się samemu szanować, bo inaczej nikt tego nie będzie
@mirko_anonim: nie.
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
@Aldehyd_Glutarowy: Zarywałam kiedyś do jednego gościa (od razu zaznaczam, że to nie był chad, zwykły gość, trochę zaniedbany nawet z powodu różnych życiowych zawirowań), widzieliśmy się kilka razy i wszystkie spotkania chyba oprócz jednego były z mojej inicjatywy, z czasem zaczęłam mieć wrażenie, że się
─────────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
Nie bierz udziału w takich głupich gierkach, na tym dobrych związków się nie zbuduje.
Pozdrawiam!
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
zauważyłam i u siebie, i u innych, że jak dziewczyna daje z siebie 100% to facet tego nie odwzajemnia na tym samym poziomie. jak dziewczyna odpuszcza, to facet nagle sobie o niej przypomina ( ͡° ͜ʖ ͡°) dlatego nie warto starać się
O to chodzi, laska ma być gorsza atrakcyjnością od faceta żeby zabiegała bo się podnieca na sam widok. Wszystkie na to lecicie byle był czad tylko za głupie jesteście żeby zauważyć mechanizm
natomiast jestem świadoma istnienia schematu gonienia króliczka, jak facet dostaje wszystko na tacy to nie ma powodu by się starać ( ͡~ ͜ʖ ͡°)