Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nawiązać do czyjegoś poprzedniego wpisu,
zauważyłam u mężczyzn pewną tendencję.
Jak się Was zlewa, udaje niedostępną, to latacie za nami niczym desperaci, natomiast jak się jest zaangażowaną od początku np. odpisuje się regularnie i w sposób rozbudowany, to zachowujecie się jakby to was odpychało i nigdy nic dobrego z takiej postawy nie wychodzi.
Proszę więc przestać narzekać na kobiety, bo nie jesteście lepsi.
Jedyną receptą na zbudowanie czegoś z mężczyzną to dawanie mu sprzecznych sygnałów, przez co zawsze się będzie starał , bo nie będziemy dla niego ”nudne”. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przemyslenia #zwiazki #tinder #logikaniebieskichpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 33
  • Odpowiedz
Większość facetów nie ma niestety tej przyjemności zaznania zainteresowania ze strony różowych, więc jesli jakaś dziewczyna sama się angażuje, to już sukces i są zadowoleni

@Aldehyd_Glutarowy: Zarywałam kiedyś do jednego gościa (od razu zaznaczam, że to nie był chad, zwykły gość, trochę zaniedbany nawet z powodu różnych życiowych zawirowań), widzieliśmy się kilka razy i wszystkie spotkania chyba oprócz jednego były z mojej inicjatywy, z czasem zaczęłam mieć wrażenie, że się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Dla mnie olewanie to sygnał żeby się zawijać i nie tracić czasu. Ale jak już wcześniej było wspomniane, pewnie sama celujesz w taki typ mężczyzn, więc baw się tam dobrze z dawaniem sprzecznych sygnałów i olewajcie się nawzajem xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): Pytasz się przegrywów, którzy by dali się pokroić za jakakolwiek atencję od kobiet. Spójrz za jakim latają dobrze wyglądający faceci - praktycznie zawsze ta laska ma ich gdzieś, bo ma takich 10 następnych w kolejce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): To są wydmuszki, a nie mężczyźni, OPko :) To samo tyczy się kobiet, które na dzień dobry relacji maniupulują przez niezgodne z prawdą (nie)okazywanie zainteresowania.
Nie bierz udziału w takich głupich gierkach, na tym dobrych związków się nie zbuduje.

Pozdrawiam!
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ja tam się z tym zgadzam. i to nie tylko w kwestii podrywania i robienia pierwszego kroku, ale w związkach tez tak jest xD
zauważyłam i u siebie, i u innych, że jak dziewczyna daje z siebie 100% to facet tego nie odwzajemnia na tym samym poziomie. jak dziewczyna odpuszcza, to facet nagle sobie o niej przypomina ( ͡° ͜ʖ ͡°) dlatego nie warto starać się
  • Odpowiedz
@hermetyczniee: myślę że mylisz przyczynę że skutkiem, facet jest oczkiem w twojej głowie ale ty nie jesteś oczkiem w głowie faceta
O to chodzi, laska ma być gorsza atrakcyjnością od faceta żeby zabiegała bo się podnieca na sam widok. Wszystkie na to lecicie byle był czad tylko za głupie jesteście żeby zauważyć mechanizm
  • Odpowiedz
@interpenetrate nie powiedziałabym, że ustępuję atrakcyjnością przy moim niebieskim :D on sam powiedziałby to samo xD
natomiast jestem świadoma istnienia schematu gonienia króliczka, jak facet dostaje wszystko na tacy to nie ma powodu by się starać ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz