Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +299
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Zazdro +404

Imperium Słońca - Empire of the Sun
Angielski chłopiec, mieszka w Szanghaju, kiedy Japończycy atakują i deportują obcokrajowców do obozów jenieckich. Chłopak zostaje schwytany ale zachowuje swoją godność i młodzieńczego ducha w niewoli.
Tym filmem Spielberg we mnie nie trafił tak żebym chciał do niego wracać i może dlatego lubię go mniej, ale to dobre kino. Ale IMO najgorszym filmem Spielberga jest jego osobista terapia - Fabelmanowie.
Reżyseria; Steven Spielberg - Indiana Jones, Szczęki, Park Jurajski, Szeregowiec Ryan, Sztuczna Inteligencja, Bliskie Spotkania 3 Stopnia, Raport Mniejszosci, Wojna Światów, Złap mnie jeśłi potrafisz
Dramat, Historyczny, Wojenny
IMDb: 7.7/10
https://www.imdb.com/title/tt0092965/
https://upflix.pl/film/zobacz/empire-of-the-sun-1987
źródło: imperium
Pobierz@WLADCA_MALP Jak dla mnie gorsze od Fabelmanów jest War Horse / The Adventures of Tintin, ale rozumiem bo Fabelmanowie są faktycznie terapią dla niego i nie każdemu może ten film podejść.