Aktywne Wpisy

wfyokyga +84
Dzień dobry, dziękuję że o mnie pamietaliscie i mnie godnie zastąpiliście w tematach obrazów i czołgów. Szczególnie @BBxx bo widziałem że n---------ł ostro, muszę to wszystko zaplusować. Reszcie też dziękuję i też se tęskniłem za wami. Cieplutko w serduszku dla jego gdy widział te wszystkie wpisy z pozdrowieniami (づ•﹏•)づ
#solidarnizwfyokygom
#solidarnizwfyokygom
źródło: temp_file5040782420009752059
Pobierz
EnzoMolinari +50

Ale wiesz czemu to nie Ty ? Bo dostałeś chu.jowe geny z którymi już nic nie zrobisz... nie dostałeś wzrostu, nie dostałeś mordy, nie dostałeś dynamiki, nie dostałeś prostej linii włosów, nie dostałeś lepszych predyspozycji do sportu i nauki czy zarabiania nie dostałeś nic już do końca życia bedziesz tym ostatnim przegranym w każdym aspekcie życia odpadem.
Ale za to dostałeś w pakiecie choroby, traumy, z-----e dzieciństwo, biede, nerwice, lęki, zakola, manletyzm, brak wzorca, fobie a dzieki temu reasumując zyskałeś frustrację, nienawiść, depresje i myśli samobójcze i obojętność do świata. ( ͡° ͜ʖ ͡°) NATURA
#blackpill #przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #p0lka
źródło: jkk
Pobierz@Mamaboss: jak się dba o ciało żeby być wyższym?
To znaczy prawie ja.
Brakuje mi tylko wzrostu, mięśni, low body fat, ryja, kobiety i tego płotu. Ale włosy na plecach mam podobne.
@Netrunner_: Aplikacje randkowe mają agresywny algorytm profilujący i kanalizujący ruch, mający na celu maksymalizację zysków dla właścicieli.
Jasne, duża część aktywności randkowej przeniosła się na te aplikacje, jednak nie możesz oceniać rzeczywistości dynamiki między kobietami a mężczyznami, wyłącznie przez pryzmat tych algorytmów,
źródło: leonardo-dicaprio-clapping
Pobierzzadbać o ciało by tak wyglądać? dobre geny dieta i kupa hajsu oprócz kasy to nie kobieta że wystarczy coś ćwiczyć i nie żreć xd
Jedyne co można spróbować zrobić, co nie wymaga gigantycznych nakładów finansowych, to jakieś ćwiczenia żeby poprawić sylwetkę.
Ale trzeba pamiętać że do tego też trzeba mieć jakieś predyspozycje.