Wpis z mikrobloga

To mogłeś być Ty,

Ale wiesz czemu to nie Ty ? Bo dostałeś chu.jowe geny z którymi już nic nie zrobisz... nie dostałeś wzrostu, nie dostałeś mordy, nie dostałeś dynamiki, nie dostałeś prostej linii włosów, nie dostałeś lepszych predyspozycji do sportu i nauki czy zarabiania nie dostałeś nic już do końca życia bedziesz tym ostatnim przegranym w każdym aspekcie życia odpadem.

Ale za to dostałeś w pakiecie choroby, traumy, z-----e dzieciństwo, biede, nerwice, lęki, zakola, manletyzm, brak wzorca, fobie a dzieki temu reasumując zyskałeś frustrację, nienawiść, depresje i myśli samobójcze i obojętność do świata. ( ͡° ͜ʖ ͡°) NATURA

#blackpill #przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #p0lka
TTedbundYY - To mogłeś być Ty,

Ale wiesz czemu to nie Ty ? Bo dostałeś chu.jowe geny...

źródło: jkk

Pobierz
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

TO JESTEM JA
To znaczy prawie ja.
Brakuje mi tylko wzrostu, mięśni, low body fat, ryja, kobiety i tego płotu. Ale włosy na plecach mam podobne.
  • Odpowiedz
Problem polega na tym że wartość mężczyzna może udowodnić poprzez swoje czyny, umiejętności, i wszystkie inne atrybuty nie związane z wyglądem - a to raczej ciężko pokazać przez tindera

@Netrunner_: Aplikacje randkowe mają agresywny algorytm profilujący i kanalizujący ruch, mający na celu maksymalizację zysków dla właścicieli.
Jasne, duża część aktywności randkowej przeniosła się na te aplikacje, jednak nie możesz oceniać rzeczywistości dynamiki między kobietami a mężczyznami, wyłącznie przez pryzmat tych algorytmów,
  • Odpowiedz
@Eteres: K---a tak bardzo, bardzo to. Tyle w życiu próbowałem zmienić i za każdym razem ch*j w mi w dupę, leki na pryszcze pryszczy mi nie załatwiły, za to dożywotnie problemy zdrowotne, na siłowni spędziłem LATA bez efektu i można tak wymieniać i wymieniać. W życiu liczy się szczęście, geny to też szczęście, niektórzy mogą dać z siebie 1000% a i tak te starania ciągną tylko w dół. I dla
Asd15 - @Eteres: K---a tak bardzo, bardzo to. Tyle w życiu próbowałem zmienić i za ka...

źródło: leonardo-dicaprio-clapping

Pobierz
  • Odpowiedz
@Zwierz33: Z twojej wypowiedzi wynika, że pomimo biedy ziomek był zupełnie zdrowy, nie miał żadnych nieuleczlanych problemów ze skórą, a skoro ma kobietę to pewnie nie był też brzydki. Czyli znów lepiej ode mnie.
  • Odpowiedz
dokładnie, mam 72k żywej wagi przy 180 cm plus wielkie zakola, ba pochodzę ze wsi ze zwykłej,rodziny, mam prawie 5 lat mam swojego różowego,który jest odrmnie młodszy o 7 lat nawet córa się urodziła 2msc temu , chce pograć u znajomych na plejasku wypić parę piwek to idę nie muszę słuchać wywodów, z innymi pojadę na ryby na 3 dni też nie ma problemu, nie przeglądamy sobie telefonów, mało tego kumple z
  • Odpowiedz
@4mmc-enjoyer: To będzie wysportowanym, dobrze ubranym i wypachnionym brzydalem. Tego nie przykryjesz ciuszkami i zapaszkiem.
Jedyne co można spróbować zrobić, co nie wymaga gigantycznych nakładów finansowych, to jakieś ćwiczenia żeby poprawić sylwetkę.
Ale trzeba pamiętać że do tego też trzeba mieć jakieś predyspozycje.
  • Odpowiedz