Aktywne Wpisy

wfyokyga +84
Dzień dobry, dziękuję że o mnie pamietaliscie i mnie godnie zastąpiliście w tematach obrazów i czołgów. Szczególnie @BBxx bo widziałem że n---------ł ostro, muszę to wszystko zaplusować. Reszcie też dziękuję i też se tęskniłem za wami. Cieplutko w serduszku dla jego gdy widział te wszystkie wpisy z pozdrowieniami (づ•﹏•)づ
#solidarnizwfyokygom
#solidarnizwfyokygom
źródło: temp_file5040782420009752059
Pobierz
EnzoMolinari +50

Ale wiesz czemu to nie Ty ? Bo dostałeś chu.jowe geny z którymi już nic nie zrobisz... nie dostałeś wzrostu, nie dostałeś mordy, nie dostałeś dynamiki, nie dostałeś prostej linii włosów, nie dostałeś lepszych predyspozycji do sportu i nauki czy zarabiania nie dostałeś nic już do końca życia bedziesz tym ostatnim przegranym w każdym aspekcie życia odpadem.
Ale za to dostałeś w pakiecie choroby, traumy, z-----e dzieciństwo, biede, nerwice, lęki, zakola, manletyzm, brak wzorca, fobie a dzieki temu reasumując zyskałeś frustrację, nienawiść, depresje i myśli samobójcze i obojętność do świata. ( ͡° ͜ʖ ͡°) NATURA
#blackpill #przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #p0lka
źródło: jkk
PobierzTaki pogląd jest tak idiotyczny, chamski i bez empatii, że ktokolwiek kto nie jest psychopatą z 30 IQ powinien mieć świadomość, że to tak nie wygląda.
Ja np. całe zycie się uczyłem, staralem, poprawiałem wygląd jak mogłem i co? Same niepowodzenia. Wieczne wyzwiska, obrazy ("najgłupszy człowiek jakiego znam", "paskuda", "nikt cię nie
I w przedbiegach jest odrzucany nawet nie jako chłop z niższej półki
A wy #niebieskiepaski macie pójść na siłownię, być męscy, opiekuńczy, zadbani, pachnący, i brać udział w wyścigu szczurów ku uciesze julki co się nie myje, no ostatecznie raz na tydzień suchy szampon na grzywkę poleci