Wpis z mikrobloga

To mogłeś być Ty,

Ale wiesz czemu to nie Ty ? Bo dostałeś chu.jowe geny z którymi już nic nie zrobisz... nie dostałeś wzrostu, nie dostałeś mordy, nie dostałeś dynamiki, nie dostałeś prostej linii włosów, nie dostałeś lepszych predyspozycji do sportu i nauki czy zarabiania nie dostałeś nic już do końca życia bedziesz tym ostatnim przegranym w każdym aspekcie życia odpadem.

Ale za to dostałeś w pakiecie choroby, traumy, z-----e dzieciństwo, biede, nerwice, lęki, zakola, manletyzm, brak wzorca, fobie a dzieki temu reasumując zyskałeś frustrację, nienawiść, depresje i myśli samobójcze i obojętność do świata. ( ͡° ͜ʖ ͡°) NATURA

#blackpill #przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #p0lka
TTedbundYY - To mogłeś być Ty,

Ale wiesz czemu to nie Ty ? Bo dostałeś chu.jowe geny...

źródło: jkk

Pobierz
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zwierz33: Ty serio myślisz, że jak ktoś jest w trudnej sytuacji życiowej, to przez to, że nie próbował cokolwiek zrobić?

Taki pogląd jest tak idiotyczny, chamski i bez empatii, że ktokolwiek kto nie jest psychopatą z 30 IQ powinien mieć świadomość, że to tak nie wygląda.

Ja np. całe zycie się uczyłem, staralem, poprawiałem wygląd jak mogłem i co? Same niepowodzenia. Wieczne wyzwiska, obrazy ("najgłupszy człowiek jakiego znam", "paskuda", "nikt cię nie
  • Odpowiedz
@Netrunner_: Jeśli dla kogoś jest to taki problem jak te zakola u przegrywow, na ktore zganiają całe swoje niepowodzenia to taka osoba będzie zawzięta i odłoży pieniądze, jeśli to ma całkowicie odmienić ich życie. Problemem u inceli jest jednak to, ze zgrywają ofiary i oczekują współczucia, a tak naprawdę są zgnili w środku i myślą, że należy im się zadbana modelka z idealną sylwetka, a nieaktrakcyjna kobieta to dla nich
  • Odpowiedz
@Victus_est_in_vita: mam ziomka z identycznej patologii jak opisałem, stary chlejus, matka bezrobotna nie mogła się odezwać, chłop przez to skończył jedynie zawodówkę, ale miał ambicje i chęci - wynajął pokój pracując jako kelner, w wolnych chwilach się uczył. Obecnie jest programistą, zarabia 20k.
  • Odpowiedz
@Mamaboss: no ok płacz i uzalanie sie nad sobą nie zmieni położenia. Ale myśle ze przegrywom chodzi o to że są z automatu wykluczani w relacjach z płcią przeciwną z powodów na które nie mieli i nie mają żadnego wpływu. Nie mówie tu o s----------u umysłowym tylko o wyglądzie. To poczucie niesprawiedliwości w połączeniu z sitem jakim są portale randkowe sprawia że frustracja narasta, a rozwiązania jakie podajesz czyli "uzbieraj
  • Odpowiedz
@Netrunner_: Ale samym ciałem, zadbanymi zębami i ogólnie schludnym wyglądem można już sporo zaplusować, nikt mi nie powie, że tradycyjny aparat na zęby to jakiś luksus w obecnych czasach. Ja podejrzewam jak wyglądają incele: sa to najczęściej śmierdzące kocmołuchy z włosami potarganymi jak po wstaniu rano z łóżka z brzuchem ale chudą górą ciała oraz wulkany na twarzy, a wisienka na torcie sa poglądy zgodne z linia konfederacji. Nie jestem
  • Odpowiedz
@Zwierz33: Wyszedł na prostą, bo to geny są decydujące , a nie wychowanie. Tak mu się wylosowało, że mimo pijackich rodziców, miał dobre parametry wyjściowe, a cała reszta to autopilot.
  • Odpowiedz
@Mamaboss: bardzo małostkowo patrzysz na temat. Załóżmy że chłop jest zadbany, ma kompletne równe uzębienie, rano przed wyjsciem bierze prysznic, cera nietrądzikowa, włosy krótkie np na jeża lub zwykłe (nie broccoli haircut) ubrany w nazwyklejsze k---a sieciówki t-shirt z new yorkera za 29.99, spodnie z croppa za 89,99, cichobiegi z daichmana. Nie jest spasiony ale nie jest adonisem.
I w przedbiegach jest odrzucany nawet nie jako chłop z niższej półki
  • Odpowiedz
@Umcia_Umcia: Szkods tylko, że przeciętny zadbany typ to może 10% polskiego społeczeństwa i to 10% nie ma problemu z kobietami xD Reszta to raczej niezadbane kocmołuchy z pędzlem na głowie i wygolonymi bokami i zbyt obcisłymi koszulkami z ogromnym logo z wymaganiami z kosmosu wobec kobiet.
  • Odpowiedz
@Netrunner_: Włosy na jeża i spodnie ze sklepu dla nastolatków w wieku gimnazjalnym potwierdza wszystko o czym mówiłam xD i nie, nie oczekuję fryzury na lamę jak u jakiegoś licealisty.
  • Odpowiedz
@kamil150794: Ok. niech Ci będzie. Czyli wg. Ciebie wszystko zapisane jest w DNA. W genach ? Wszystkie choroby jakich doświadczasz lub zaburzenia psychiczne sabotujące życie ? To samo z determinacją itd... Jeśli tak to co z wpływem otaczającego środowiska a te ma nie małe znaczenie, tak samo pierwsze porażki i reakcja na nie bądź sukcesy. Na kanale "nie wiem ale się dowiem" było o tym że, niektórym zawodnikom podsuwają słabszych
  • Odpowiedz
@Netrunner_: Tak, głównie wśród typowych Karyn, które wyglądają podobnie do nich i którymi ponoć tak bardzo się brzydzicie, a jednak widać, że i na wymalowaną Karynę z tipsami polecielibyscie ;)
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: a w wypadku tej pani wystarczy mieć tzipę, nieważny wzrost, charakter, zawód, pieniądze, depresja, itp. Na chwilę PRAWIE KAŻDA się nadaje.
A wy #niebieskiepaski macie pójść na siłownię, być męscy, opiekuńczy, zadbani, pachnący, i brać udział w wyścigu szczurów ku uciesze julki co się nie myje, no ostatecznie raz na tydzień suchy szampon na grzywkę poleci
  • Odpowiedz