Wpis z mikrobloga

To mogłeś być Ty,

Ale wiesz czemu to nie Ty ? Bo dostałeś chu.jowe geny z którymi już nic nie zrobisz... nie dostałeś wzrostu, nie dostałeś mordy, nie dostałeś dynamiki, nie dostałeś prostej linii włosów, nie dostałeś lepszych predyspozycji do sportu i nauki czy zarabiania nie dostałeś nic już do końca życia bedziesz tym ostatnim przegranym w każdym aspekcie życia odpadem.

Ale za to dostałeś w pakiecie choroby, traumy, z-----e dzieciństwo, biede, nerwice, lęki, zakola, manletyzm, brak wzorca, fobie a dzieki temu reasumując zyskałeś frustrację, nienawiść, depresje i myśli samobójcze i obojętność do świata. ( ͡° ͜ʖ ͡°) NATURA

#blackpill #przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #p0lka
TTedbundYY - To mogłeś być Ty,

Ale wiesz czemu to nie Ty ? Bo dostałeś chu.jowe geny...

źródło: jkk

Pobierz
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TTedbundYY: nie c-----e geny, tylko brak ćwiczeń. Lol. Jestem szeroki i mimo odmawiania sobie posiłków i bycia chudym, to jestem wytrzymały. Jakbym ćwiczył, to bym był bykiem, tylko mi się nie chce.
  • Odpowiedz
Wyszedł na prostą, bo to geny są decydujące , a nie wychowanie. Tak mu się wylosowało, że mimo pijackich rodziców, miał dobre parametry wyjściowe, a cała reszta to autopilot.

@kamil150794: przecież typ napisał, że wcale nie był chadem, a raczej przeciętny z wyglądu. Prosty przykład obalił blackpill, więc tym gorzej dla faktów.
  • Odpowiedz