Aktywne Wpisy
Gours +46
Ale ten Rożek to jest też pet - nie dziwne, że gość jest w Kanale Zero. Za czasów PiS gość w ogóle nie wchodził w politykę, jak Mazurek wygadywał bzdury o klimacie to też siedział cicho, ale jak trzeba zaatakować rząd, to jest na posterunku xD Typ zrobił teraz film oparty na własnych wyobrażeniach i urojeniach, bo „może tak być i lepiej być przezornym” xD
Jak ja gardzę tymi wszystkimi kryptopisowcami. Nagle
Jak ja gardzę tymi wszystkimi kryptopisowcami. Nagle
Jakie możecie polecić gry na PC ale takie naprawdę klimatyczne i wciągające? Próbowałem grać w gry z 2015-2024r ale to straszne ścieki są xD
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy gdybym wcześniej zauważył, że zmierzam do tego, co teraz się dzieje, czy mógłbym coś zmienić, pozostając sobą, nie wyrzekając się niczego, czego wyrzekać się nie chcę?
Ten koszmar ze studiami trwa już 4 lata. Wiele ludzi narzeka na szkołę i bardzo źle wspomina lata szkolne, ale ja, szczególnie po rzuceniu pierwszych studiów, wielokrotnie śniłem o tym, że mogę wrócić do szkoły. Były to bardzo miłe sny.
Być przez całe życie trochę dobrym we wszystkim i w niczym znakomitym, a potem być zmuszonym do wybrania ścieżki - to prawdziwe przekleństwo. Gdybym tylko potrafił odkryć lub stworzyć swój cel, dzięki któremu życie nabrałoby sensu...
#depresja #studia #studbaza #zalesie #gorzkiezale #feels
Grunt to nie zagłębiać się w myśli, które nie są nam przydatne, a tylko mieszają w głowie - to po pierwsze. Po drugie otaczać się ludźmi, co nie smęcą jak Ty, tylko maja odchyl w druga stronę, żeby Cię stabilizowali, w okresach gdy takie myśli przytłaczają serio mocno,