@ignore48: tak, czuje się rozczarowany niskimi zdolnościami komunikacyjnymi wyborców pis.
Zawsze powtarzam że pis sprawił że cham stał się dumny z bycia chamem- kiedyś bełkotanie było powodem do wstydu, teraz wyborca pis cieszy się że nie potrafi się wysłowić.
Zawsze powtarzam że pis sprawił że cham stał się dumny z bycia chamem- kiedyś bełkotanie było powodem do wstydu, teraz wyborca pis cieszy się że nie potrafi się wysłowić.
@dqdq1: i ja uważam, że to jest największa krzywda jaka PiS zrobił Polsce. Resztę można odwracać ustawami, a żeby naprawić te szkody będą potrzebne pokolenia
@ignore48: po co przekonywac do siebie "twardy" elektorat?
@dqdq1:
Na takiej samej zasadzie jak dodawać randomowe wysrywy w internecie
@dqdq1:
Nie wiedziałem, że się teraz tak kamuflujecie na wykopie.
@dqdq1: i ja uważam, że to jest największa krzywda jaka PiS zrobił Polsce. Resztę można odwracać ustawami, a żeby naprawić te szkody będą potrzebne pokolenia
@Tomekmoskwa: Rozumiem, że piszesz o dzieciach wiezionych na kolonie, a Ty jesteś rodzicem (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞