@barman84: Tam nad Kampinosem, wzdłuż wisły mają taką pętelkę, na której da się zrobić mniej niż 50m na 100km @PrzekliniakCQ: litościwej pogody, bo siłowo dasz radę
@Desmosedici: siła była, kręciło się zajebiście nawet mimo tego, że na 5 kilometrze zorientowałem się, że zapomniałem zabrać trackera i musiałem się wracać xD Więc miałem mały falstart, ale dziś na 135 km zawiódł niestety sprzęt, z mojej winy w sumie, bo dokręciłem zbyt mocno sztycę i szlak ją trafił. Niestety było to w Wyszogrodzie, a tu najbliższy sklep rowerowy albo serwis tylko w oddalonym
Rajdzik po pakiet starowy i na hotel przed jutrzejszym startem w Robinsonadzie (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
W tym miesiącu: 2058 km
#rowerowyrownik #gravel #rower #rondo #otwock
Skrypt | Statystyki
@PrzekliniakCQ: litościwej pogody, bo siłowo dasz radę
@Desmosedici: siła była, kręciło się zajebiście nawet mimo tego, że na 5 kilometrze zorientowałem się, że zapomniałem zabrać trackera i musiałem się wracać xD Więc miałem mały falstart, ale dziś na 135 km zawiódł niestety sprzęt, z mojej winy w sumie, bo dokręciłem zbyt mocno sztycę i szlak ją trafił. Niestety było to w Wyszogrodzie, a tu najbliższy sklep rowerowy albo serwis tylko w oddalonym