Aktywne Wpisy

niebadzogrem +175
Nie ogarniam hejtu na tuje :D Chce się odgrodzić od sasiada i nie chce wydać milionów + nie chce o to dbać.
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska

euklides +136
Ale się kurde stresuje, zaczynam budowę domu (dzisiaj, konkretnie dzisiaj startuje), a w maju ma mi się urodzić dziecko. Wszystko jest tak jak sobie planowałem po skończeniu studiów ale stres straszny...
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,

Dostałem dzisiaj taką kuszącą propozycję. Specjalnie pociągnąłem trochę temat i nieprzypadkowo zapewne został wybrany jeden z najdroższych produktów. A co w zamian?
Dej towaru za prawie 20k a my cie oznaczymy na instagramie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I co z tego że szefowa pani menadżer ma 300k na instagramie? Nawet jakby miała 30 mln to nie wziąłbym udziału w hodowli darmozjadów. Odpisałem w najbardziej dyplomatyczny sposób jaki mogłem, ale mocno się musiałem hamować. Ja p------e, trzeba mieć tupet.
#influencerzy #patologia #ciekawostki #internet #swiat #pieniadze #polska #biznes #wykop #firma #j--------e
źródło: qqqqq222
Pobierz@kbnn: Odpowiem. Nie ma.
Wrzucaj info, kto zacz?
Nie.
https://viva.pl/styl-zycia/coreczki-ani-i-roberta-lewandowskich-maja-basniowy-domek-domy-gwiazd-134612-r1/
źródło: TranslateHate_Web-goyim-InLine_300
Pobierz@kbnn: Takich trzeba piętnować.
Mogłeś napisać "Skoro was nie stać na zakup, uzbierajcie w ciągu roku, a ja was oznaczę"