Aktywne Wpisy
Adolf_hit_her +415
#rozowepaski #niebieskiepaski w pytanie na śniadanie panie mówią, że w straży granicznej są traktowane tak samo jak mężczyźni.
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta
Zapomniały chyba jak miały testy sprawnościowe to na ocenę 3 trzeba
1) Uginanie i prostowanie ramion w podporze leżąc przodem
mężczyźni: 25 kobiety: 14
2) Bieg koperta
źródło: Screenshot-2025-05-16-10-31-39-22-e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc
Pobierz
kluha666 +156
Część wykopków mi odradzała kupno tego laptopa, ale nie słuchałem ich i zrobiłem tak jak czułem. I co się okazało? To był strzał w dziesiątkę. Gram dużo częściej i dużo więcej. Do tego samo granie sprawia mi większą radość niż na Steam Decku. Laptop wyposażony w Ryzen 5 4600H i RTX2060. Wiem, że nie jest to wysoka półka, ale mi jak najbardziej odpowiada. Jestem strasznie szczęśliwy. Do tego objawy negatywne schizofrenii, tak
źródło: 1000009624
Pobierz

Dostałem dzisiaj taką kuszącą propozycję. Specjalnie pociągnąłem trochę temat i nieprzypadkowo zapewne został wybrany jeden z najdroższych produktów. A co w zamian?
Dej towaru za prawie 20k a my cie oznaczymy na instagramie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I co z tego że szefowa pani menadżer ma 300k na instagramie? Nawet jakby miała 30 mln to nie wziąłbym udziału w hodowli darmozjadów. Odpisałem w najbardziej dyplomatyczny sposób jaki mogłem, ale mocno się musiałem hamować. Ja p------e, trzeba mieć tupet.
#influencerzy #patologia #ciekawostki #internet #swiat #pieniadze #polska #biznes #wykop #firma #j--------e
źródło: qqqqq222
Pobierz@kbnn: bez przesady, tu nie ma miejsca na sentymentt czy "wychowywanie darmozjadów".
Taka forma reklamy na insta może być opłacalna dla Ciebie ale te warunki to XD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Tak samo firmy piszą do tych infuencerów w drugą stronę z tekstem "hej mamy świetny produkt, damy ci go za darmo ale powiedz o nim to i to", kompletnie
Jak już się targować to powinieneś dać jej minumum 5k rabatu a nie, i jeszcze to żałosne reklamowanie na profilu z 83 obserwującymi,
1. sprawdź sobie co to znaczy boomer
2. masz problem z czytaniem? 1 mln? z resztą co za różnica czy 1 czy 10 mln?
3. jesteś wykwalifikowany w dziedzinie analiz biznesowych, że wiesz że reklama zwiększa przychód? a może dochód? znasz w ogóle różnice?
4. znasz politykę sprzedażową każdego produktu żeby wiedzieć ile się "schodzi"?
5. za nałożone na mnie i na moich znajomych przedsiębiorców podatki zapłacisz ty ( ͡
Komentarz usunięty przez moderatora