Aktywne Wpisy
comanchee +10
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
Kolanka +274
Kontrola poselska @jciesz udowodniła, że w lipcu MRiT spotykało się z PZFD dwa razy w, uwaga stopień, KANCELARII PREZESA RADY MINISTRÓW XDDDD
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
Zespół oczywiście się po tym rozpadł, bo wystarczyło, że jeden nie wytrzymał psychicznie to już inni zaczęli też się zastanawiać, czy istnieje sens uczestnictwa w tym całym przedsięwzięciu. Byłem po tym strasznie zdołowany, co mi się nie zdarza - chciałem nawet dać se spokój z wokalem wiedząc, że "nic z tego nie będzie", na szczęście po kilku tygodniach "wyczilowałem" i robię nadal swoje.
Ostatnio nawet przeczytałem ciekawą opinię Dave'a Grohla na temat przejmowania się krytykami, a zwłaszcza uczestnictwem w talent show, gdzie napisał, że gdyby ktoś zjechał jego córkę, to miałby przesrane. Później coś napisał, że Nirvana nigdy by nie przeszła przez eliminacje takiego xfactora, a jakimś cudem stała się bardzo popularna.
Po odsapnięciu występ zaliczam o dziwo do udanych - mimo początkowych problemów z usłyszeniem siebie, nagłośnieniowiec "w locie" zmienił ustawienia i było w miarę ok. Kilka razy popełniliśmy błędy, ale udało nam się przeprowadzić improwizację, że nie było tego widać.
Jeszcze zadam pytanie do bardziej doświadczonych muzyków - czy jest w takich sytuacjach możliwość przejęcia drugiego mikrofonu i odpowiedzenie ripostą (równie ironiczną) na to co powiedział prezenter? Czy lepiej tak nie robić - chcę się ubezpieczyć na takie sytuacje w przyszłości, bo już mam uraz do końca życia xD
#truestory #takasytuacja #muzyka #jazz #wokal #muzycznykacik
@Reeposter: Niezbyt orientuję się w sytuacji… na początku myślałem, że ktoś kogoś skrytykował – przesadził czy powiedział prawdę, mniejsza z tym, takie jest życie. Ale to co zrobił ten konferansjer na filmiku, to zwykłe chamstwo. Jak można publicznie powiedzieć o kimś w