Aktywne Wpisy

#primemma Przepraszam za złe postrzeganie mężczyzn i stosunek do nich w zeszłym roku. Wiem, że Was to uraziło dlatego postanowiłam się zmienić. Przeczytajcie:
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
źródło: DA825841-ED23-4A68-B880-A093B3515E29
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Jak poradzić sobie z presją rodziców w związku? Ⓘ
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem

#krakow
Komentarz usunięty przez moderatora
A tak św wykopki w 2015 cieszyły ze w końcu będzie pis, dudu i prawicowa rewolucja, że Polska wstanie z kolan xD
A tak ma serio to nie dwie sprawy.
1) Masz więcej tych nagrań? Bo jakbyś nie zauważył to za PiSu policja co chwilę coś o--------a. I co więcej napisałeś że ktoś wyleciał, teraz możesz p--------c granatnikiem w komendzie i nie wylecisz
2) Przez 8 lat PiS mógł zmienić policję na plus a nie na minus.
@romek898: Masz jeszcze plis jakiś link do tego, bo szukanie po "głupia pała wylatuje z Policji" mi nie znajduje?
@GrimesZbrodniarz: raczej półgłówków, zwróć uwagę że to przeważnie pełnosprawni faceci w sile wieku a idą do roboty o gównianych zarobkach i prespektywach, często "dla" wczesnej emerytury - która po pierwsze nie jest oszałamiająca a po drugie już wskazuje zapędy do alergii na pracę... Jeżeli facet jest pełnosprawny i ma IQ powyżej 70 to spokojnie jest w stanie zarobić 1,5-2x