Aktywne Wpisy

Ryksa +66
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +9
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

@Dotyz: ich hobby to siedzenie na wykopie a pasja to użalanie się nad sobą i pisanie debilizmów takich jak "dobraaa oski" czy "ok oski".
ja biegam, chodzę na silownię. lubie słuchać audiobooki i programy podróżnicze. interesuje się polityką finansami, ekonomią. z głupotek to lubie memy, star-wursy i zbierać karty. też się trochę interesuje f1 i piłka nożna, ale teraz mało. jak byłem mlodszy to bardziek mnie to obchodziło
a jakie są twoje zainteresowania?
źródło: comment_1613487888PY7lSmZDiNgxR4Dkt5dGcM
Pobierzźródło: images (2)
Pobierz@Dotyz: no to zamiast tu pisać te złote rady, idz im powiedzieć zeby sie umyli i popsikali diorem bo dzięki temu wyjdą z przegrywu. moze się w końcu do czegoś przydasz zamiast pisać te trywializmy na wykopie.
źródło: 14469874495846
Pobierz