Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MistrzKowalski Ja mam "problem"( ͡~ ͜ʖ ͡°) że miałbym zbyt wiele hobby ale mnie na wszystkie nie stać ¯_(ツ)_/¯ np. wędkarstwo kiedyś ,dziś natomiast zająłem się programowaniem mikrokontrolerów w C i nawet w przyszłości jest szansa że na takim hobby można zarabiać,moja praca to też w sumie jak hobby bo naprawiam spawarki więc takie zawodowe hobby"( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dotyz: @czescmampytanie

ja biegam, chodzę na silownię. lubie słuchać audiobooki i programy podróżnicze. interesuje się polityką finansami, ekonomią. z głupotek to lubie memy, star-wursy i zbierać karty. też się trochę interesuje f1 i piłka nożna, ale teraz mało. jak byłem mlodszy to bardziek mnie to obchodziło

a jakie są twoje zainteresowania?
NiebieskiGroszek - @Dotyz: @czescmampytanie 

ja biegam, chodzę na silownię. lubie sł...

źródło: comment_1613487888PY7lSmZDiNgxR4Dkt5dGcM

Pobierz
  • Odpowiedz
@Dotyz: ale ty dzbanie rozumiesz ze inni nie są tobą i to że ty coś tam zrobiles i sie udało nie znaczy że każdemu na pewno się uda? rozumiesz że swiat nie jest sprawiedliwy? ze nie kazdy startuje z tego samego poziomu? ze nie kazdy otrzymuje to na co zasłużył?
  • Odpowiedz
Z własnego doświadczenia wiem jak to wygląda i u ludzi których znam z poprzednich lat dalej tak samo wygląda, nie potrafią >zadbac o swój zapach a co dopiero o inne rzeczy

@Dotyz: no to zamiast tu pisać te złote rady, idz im powiedzieć zeby sie umyli i popsikali diorem bo dzięki temu wyjdą z przegrywu. moze się w końcu do czegoś przydasz zamiast pisać te trywializmy na wykopie.
  • Odpowiedz