Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Adamowski333 @Herm1t
Po prostu nie lubię korzystać z tych pieniędzy w taki sposób. Chciałbym znaleźć dziewczynę bez używania stricte tych pieniędzy. Pozatym nawet nie miałbym chęci szukać kogoś w taki cringowy sposób. Może po prostu żyje w swoim świecie bo przykłady miłości poznałem jedynie z filmów na disneyu ( ͡° ʖ̯ ͡°).
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Bait 0,2137/10

Mimo wszystko ja robię w piekarni za lekko ponad minimalną krajową, a cieszę się lepszym życiem towarzyskim niż większość wykopowych programistów 15k. Nawet teraz mieszkam u dziewczyny i jedynie dokładam się do jedzenia.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mając pieniądze trzeba umiec tez je wydawać. Na siebie. Na swoją zabawę. Kobiety przyjdą jako dodatek. Nie wiesz gdzie- idź do sklepu kup sobie ubrania, kup sobie wycieczkę, zapisz się do loży kapitalistów czy inny teaming. Uważam że bait, nie miliony tylko 100k i nie pieniędzy tylko na koncie demo.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jesteś po prostu frajerem bez polotu i nawet z milionami możesz zostać co najwyżej bankomatem jakiejś naburmuszonej i wyeksploatowanej baby. A ja robol i moi kumple i ciągle dymamy jakieś laski xD
Najmniej powodzenia mają te grzeczne mirki a jak jeszcze kasiasci albo ustawieni w biurowych pracach to laski ich dosłownie nienawidzą, kobiety nie lubią takiego nudziarstwa i braku jaj.

• Odpowiedz