Wpis z mikrobloga

dlaczego doszło pożaru? Wziąłeś się za instalacje elektryczna?

@Pazuzuu: nie, byłem wtedy w szkole i jak przyszedłem do domu po lekcjach wszystko było już ugaszone. Ale przyczyną najprawdopodobniej była instalacja elektryczna a konkretnie bojler elektryczny.
@FejsFak: Ty to jesteś model, chcesz robić betonowy dach wsparty na ścianach które były liczone pod więźbę i dachówkę? Na ścianach które zostały pozbawione sztywności poprzez usuwanie ścian działowych i stropów... ten domek złoży się jak karton po mleku pod naciskiem buta.
@krzywy_kanister: ale ja Ci nie mówię żebyś robił zbiórkę tylko żebyś się wziął do roboty zamiast marnować czas - nawet w robocie na kiblu możesz się dokształcać oglądając jakieś branżowe filmy edukacyjne zamiast marnować czas
@FejsFak: ale jakie branzowe filmy edukacyjne, na przyklad twoje? no to zablokuj swoje wpisy na patronite, nie wrzucaj ich na youtubie to przynajmniej nawet przypadkowo nawet na nie trafie, co za tupet, pyta o pieniadze a pozniej ma pretensje. moze zerknij na inne konta ludzi z patronite, dlaczego im ktos faktycznie wplaca pieniadze bo patronite masz od jakiegos czasu a wyglada jakbys sam sobie wplacil pieniadze, wzglednie rodzina czy znajomi.