Aktywne Wpisy

Jarkendarion +34
Dawno, dawno temu, w krainie normalnej sprzedaży gier były sobie gry pudełkowe. Wkładałeś płytę, odpalałeś, grało się. Mogłeś nawet pożyczyć koledze, lub kolega tobie. Zawsze działało. Nieważne czy był windows 98 XP czy Windows 7. Nie miało to znaczenia.
Gry z serii nowa extra klasyka kosztowały od 20 do 150 zł. Dało się zaoszczędzić, lub czekać.
A dobre czasy się skończyły. Przyszedł steam. Jedno wielkie gufno. Gry uzależnione od platformy, stanowiące zawsze
Gry z serii nowa extra klasyka kosztowały od 20 do 150 zł. Dało się zaoszczędzić, lub czekać.
A dobre czasy się skończyły. Przyszedł steam. Jedno wielkie gufno. Gry uzależnione od platformy, stanowiące zawsze
źródło: 9991540f06de7268037f
Pobierz
JudzinStouner +94
Zauważyliście, że #rozowepaski prowadząc samochód WCALE nie patrzą w lusterka? Interesuje je tylko to, co przed nimi, z boków już niekoniecznie, ale z tyłu to komu to potrzebne? XD Czasem widzę to jadąc blisko za jakąś niezgułą nawet przez kilkadziesiąt sekund. Nawet jak robię jakieś dziwne manewry typu siadam na zderzaku, wychylam się z prawej, za chwilę z lewej strony, to p--------a nawet nie zerknie xD Widzę ją w jej

( ͡º ͜ʖ͡º)
#polityka #polska #bekazlewactwa #urojenialewakoidalne #bekazpodludzi #poznan #heheszki #humorobrazkowy
źródło: dasdassafsdf
Pobierzźródło: 61630e490eca811ddb5814eecd786e34dafe70a63025f38c53faa18ff437ae03 kopia
PobierzEstrogn niestety nie pozwola niektórym zrozumieć tej całej sytuacji
źródło: sdfdf
PobierzDo Arizony na szkolenie wolnościowe chciał jechać miesiąc temu
Na zlocie Austriaków od miltona był w 2022. Na zdjęciu w pierwszym rzędzie.
To wy tutaj manipulujecie i bezczelnie bijecie chochoła próbująć zrobić z tragedii ludziej polityke mimo że nie ma to że sobą żadnego związku, ja tylko obnażam wasze zaczadzenie
Takiego screena tylko znalazłem, nie chciałem nawet tym wpisem uderzyć w Rafałka i KO, tylko zdebunkować neuropejskie p---------e o tym że źli incele prawacy znowu podnoszą ręke na boguducha winnych ludzi. A Żółtek to nie jest Konfederacja, więc w dalszym ciągu narracja którą budują jest ułomna.
To co, zmiana neuropejskiej narracji i damage control: Mati, tym razem to nie wina przebrzydłych inceli i nacjoli, tylko tych nikczemnych lolbertarian i anarcho kapitalistów!!!!!!
Ale że atakuje właściwą strone to się podoba...
No nie stary, jest zgodna z prawdą, w jaki niby sposób to co przedstawiłem jest kłamstwem?
Nie miał takiej nakładki?
Miał.
Czyli mogę przedstawić ten obrazek w taki sposób - w 2020 ten człowiek był wyborcą Rafała Trzaskowskiego, i nie można zanegować tego faktu, także nie ma tu ani kłamstwa ani manipulacji.
Dzięki za ostrzeżenie stary, będę pamiętał, ja nowy jestem więc nie znam jeszcze tak dogłębnie tutejszej fauny
Sam fakt że głosowałeś na Żółtka, a nie na Bosaka wiele o tobie mówi.