Aktywne Wpisy

Tumurochir +346
Mała aktualizacja w sprawie zamordowanego Konrada.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.

MlCHAU +407
Mam w mieście sklep Biedronkę czynną prawie całą dobę, więc czasami jadę na nocne zakupy bez tłoku i kolejek. Dziś w nocy spędziłem na zakupach chyba z pół godziny bo kupowałem dużo rzeczy w tym zgrzewkę wody, jogurty Zott, Coca-Colę, filety z kurczaka bo akurat z indyka nie było i dużo innych rzeczy. Pełny koszyk, podjeżdżam do pani przy lodówkach i mówię: "Przepraszam czy mógłbym zapłacić w normalnej kasie?" zero reakcji pani

( ͡º ͜ʖ͡º)
#polityka #polska #bekazlewactwa #urojenialewakoidalne #bekazpodludzi #poznan #heheszki #humorobrazkowy
Estrogn niestety nie pozwola niektórym zrozumieć tej całej sytuacji
Do Arizony na szkolenie wolnościowe chciał jechać miesiąc temu
Na zlocie Austriaków od miltona był w 2022. Na zdjęciu w pierwszym rzędzie.
To wy tutaj manipulujecie i bezczelnie bijecie chochoła próbująć zrobić z tragedii ludziej polityke mimo że nie ma to że sobą żadnego związku, ja tylko obnażam wasze zaczadzenie
Takiego screena tylko znalazłem, nie chciałem nawet tym wpisem uderzyć w Rafałka i KO, tylko zdebunkować neuropejskie #!$%@? o tym że źli incele prawacy znowu podnoszą ręke na boguducha winnych ludzi. A Żółtek to nie jest Konfederacja, więc w dalszym ciągu narracja którą budują jest ułomna.
To co, zmiana neuropejskiej narracji i damage control: Mati, tym razem to nie wina przebrzydłych inceli i nacjoli, tylko tych nikczemnych lolbertarian i anarcho kapitalistów!!!!!!
Ale że atakuje właściwą strone to się podoba...
No nie stary, jest zgodna z prawdą, w jaki niby sposób to co przedstawiłem jest kłamstwem?
Nie miał takiej nakładki?
Miał.
Czyli mogę przedstawić ten obrazek w taki sposób - w 2020 ten człowiek był wyborcą Rafała Trzaskowskiego, i nie można zanegować tego faktu, także nie ma tu ani kłamstwa ani manipulacji.
Dzięki za ostrzeżenie stary, będę pamiętał, ja nowy jestem więc nie znam jeszcze tak dogłębnie tutejszej fauny
Sam fakt że głosowałeś na Żółtka, a nie na Bosaka wiele o tobie mówi.