Aktywne Wpisy
cuks +52
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Pink_Floyd +31
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Ale mimo wszystko, siedzę w kodzie, czasem legacy, czasem nie. Java, spring, sql, kubernetes więc coś tam liznę.
Czy poziom studentów jest tak niski, że biorą nawet takich jak ja?
Zaznaczam, że nie jestem żadnym geniuszem, trochę czasu mi schodzi zanim się czegoś porządnie naucze. I tak naprawdę #!$%@? umiem, przyznaje się bez bicia. A przynajmniej tak mi się wydaje.
Jedyne czym się może wyróżniłem, to niskimi wymaganiami finansowymi ( ͡° ͜ʖ ͡°) (aczkolwiek jak na juniora pasuje mi)
Pytam, bo byłem na polibudzie ale nie na kierunku IT i zastanawiam się jak tam jest (nawet miałem plany czy by nie iść zaocznie)
#programowanie #programista15k
2 lata nauki + 2 lata doswiadczenia
problem taki, ze obecnie malo kodu pisze tylko rozwiazuje problemy innych
Może miałem po prostu szczęście, nie wiem.
Ale z drugiej strony, nie chce mi się wierzyć, że nie było lepszych ode mnie
@robert_blaszczykowski @dragon7 myślę, że niska jakość może być pokłosiem narracji jaka panowała przez ostatnie lata, w stylu "#!$%@? wszystko idź do IT
Wg mnie taka osoba jest 10x lepsza niz taki inżynierek jak ja
Sorki ale nie chciałbym pisać ile konkretnie mam.
@robert_blaszczykowski: jest #!$%@? niski, a polskie studia informatyczne to ciota i #!$%@?.