Wpis z mikrobloga

• 1
@H0nney: Ja żałuję, że nie potrafię śnić o tym, o czym bym chciał. Jeśli sen jest mocny, emocjonalny to nie ma szans go zapomnieć od razu po przebudzeniu. Jak mi się raz przyśniła pic rel, to miałem pół dnia niesamowite feelsy i już zawsze będę ten sen pamiętał
  • Odpowiedz
@farew3Ell: Ogółem nie jest to prostę, ale wpłynąć można. Ja niekiedy mam tak niesamowite sny, że ich też nie da się zapomnieć. Ogółem bardzo często żałuje, że nie umiem ładnie rysować, bo bym przeniósł te wizję na papier
  • Odpowiedz
@farew3Ell: też tak kiedyś miałem jak coś mi się śniło, że ze snów płynęły fajne emocje jakby się tego doświadczało w rzeczywistości. W snach jest fajne to że nie trzyma ich się czas oraz to, że mogą mieć kontynuacje. Typu śniło ci się coś parę lat temu i masz ten sam sen, czasami wiesz co się w nim wydarzy i może podjąć inne decyzje, a między takimi snami mogą minąć
  • Odpowiedz
@H0nney:

Zacznij je zapisywać, nawet strzępy tego co pamiętasz. Staraj się robić to jak najdokładniej się da. Po jakimś czasie ilość informacji, zdarzeń, historii powinna się polepszyć.
  • Odpowiedz
@SzalonyOgorek:

próbuj zainteresować się świadomym snieniem. Spi się 1/3 życia i chociaż ten czas można miło spędzić :)

ale radzę uważać, jak się nauczyłem to zacząłem mieć paraliże przysenne, czasem lepiej nie kombinować za dużo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz