Aktywne Wpisy

chione +30

hrmpf +95
System kaucyjny? Kolejny skok na kasę, któremu z owacją przyklaskują p0laczki z mentalnością niewolnika.
Rząd ma w tyłku obywateli i ich czas - zmusza nas do absurdalnego noszenia butelek do sklepów. Polak musi teraz wydzielić w domu specjalne miejsce na nie zgniecione butelki, które zajmują kilkadziesiąt razy więcej objętości niż zgniecione. Potem znosi je do automatu, który za chwilę i tak sam je zgniecie. Świetnie, klasa rządząca zrobiła z nas kurierów własnego śmiecia.
A
Rząd ma w tyłku obywateli i ich czas - zmusza nas do absurdalnego noszenia butelek do sklepów. Polak musi teraz wydzielić w domu specjalne miejsce na nie zgniecione butelki, które zajmują kilkadziesiąt razy więcej objętości niż zgniecione. Potem znosi je do automatu, który za chwilę i tak sam je zgniecie. Świetnie, klasa rządząca zrobiła z nas kurierów własnego śmiecia.
A
źródło: 1000011943
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Zacznij je zapisywać, nawet strzępy tego co pamiętasz. Staraj się robić to jak najdokładniej się da. Po jakimś czasie ilość informacji, zdarzeń, historii powinna się polepszyć.
ale radzę uważać, jak się nauczyłem to zacząłem mieć paraliże przysenne, czasem lepiej nie kombinować za dużo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Spróbować melatoniny, ew. udawanie że się pamięta sen, ale to akurat moja prywatna metoda i prawdopodobnie nie na każdego zadziała.
Komentarz usunięty przez autora