Aktywne Wpisy

groman43 +1061
A więc tak, w Polsce mamy
- recesje
- wysoką inflację
- słabą złotówkę
- ceny #nieruchomosci oderwane od rzeczywistości
O czymś zapomniałem?
#stopyprocentowe #gospodarka
- recesje
- wysoką inflację
- słabą złotówkę
- ceny #nieruchomosci oderwane od rzeczywistości
O czymś zapomniałem?
#stopyprocentowe #gospodarka

controll +563
#nieruchomosci Czaisz, jestes sobie mlodym polakiem 30lat, chcesz sobie pomyslec o tym jak urzadzic sobie zycie w kraju (kur$a przypadkiem jest to Polska), zaczynasz odkladac kase chcesz kupic mieszkanie ale u wladzy jest partia miernoty i co roku robia cyrk ktory rozpie$dala ci dynie. 13 emerytura, 500+, 14emerytura, babciowe, 1000+, 800+, mieszkanie dla mlodych, mieszkanie+, beka2, zapomogi, wyzsze podatki. Zanim dobrze sie rozejzysz nie ma gdzie mieszkac a ty nie masz pieniedzy

Parkowałem sobie wczoraj pod falą ( nie na terenie fali)
I gdy wjechałem już na miejsce parkingowe usłyszałem jak hulajnogarz krzyczy "#!$%@? się patrzy jak skręcasz" to powiedziałem mu czy jemu się coś nie #!$%@?ło przecież on się #!$%@? hulajnoga na ulicę i wyjechał dosłownie znikąd xD
I pytanko te hulajnogi to mogą sobie jeździć po ulicy? Jeżeli po całym zdrowiu są ścieżki rowerowe?
Chłop się #!$%@? pod koła i pretensje że go nie widziałem bo on jedzie jakąś hulajnogą boltem xD
#ruchdrogowy
@SuicideLeopard: musisz zachować należytą ostrożność.
Takie postępowanie "on nie miał prawa tu być, ja mam pierwszeństwo", prowadziłoby do czegoś na miarę carmageddonu.
@kuncfot: co byłoby właściwym rozwiązaniem problemu niektórych rowerowych i hulajnogowych krzykaczy
Komentarz usunięty przez autora
Chciał cię wyprzedzić bokiem?
Wtedy ważne czy miałeś odpowiednio wcześnie kierunkowskaz
Zresztą mój kierunkowskaz nie ma raczej nic do rzeczy bo typ zjeżdżał sobie z chodnika przez trawnik i park na ulicę
To raz
A jeżeli się włączał do ruchu to powinien poczekać aż będzie miał miejsce a nie z chodnika się wpieprzac ma jezdnie kiedu ja jechałem. Powinien to robić w bezpiecznym odstępie między pojazdami