Aktywne Wpisy
sonoitaliano +351
Z takich wstydliwych historii z graniem...
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
Polska5Ever +179
Ostatnio klient mi mówi ze „pis może kradnie ale ile daje” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #bekazpisu #niemaratunku
obecnie chocbys stawal na glowie emerytow jest 5% wiecej i stale rosnie
@repro5: myślenie życzeniowe ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja wolałbym, żeby nie rządziła żadna partia, która obecnie znajduje się w sejmie.
No jaka szopkę #!$%@? w 2005-2007? Chętnie się od Ciebie dowiem, zobaczę czy dobrze pamiętasz tamte realia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pisowskie miernoty tzn wyborcy pisu nawet nie wiedzą że nie "może" ale kurva na pewno kradnie. Oni nic nie wiedzą o żadnych aferach albo udają że nie wiedzą. Nawet nie nie chce im się tego sprawdzić ile tego nakradli. Tfu na pisiorstwo!
Wykop głównie partię Korwin popierał wtedy, która zdobyła memiczne 4,76%
wtedy mlodzi i w srednim. wieku jeszcze jakos sie liczyli, teraz skupiaja sie tylko emeryci + panstwowka (z samej panstwowki biorac pod uwage ze malzonek tez tak samo zaglosuje) maja gwarantowane 11%
@Glikol_Propylenowy: nie no faktycznie straszne zbrodnie w porównaniu do #!$%@? państwa które mamy teraz, PIS PEŁO JEDNO ZUO XZDDDD
@Glikol_Propylenowy: no to przypomnij bo ja nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dlatego kaczor chce powolania na zawodowe do 300k wojska
Ale ok zabawmy się
Jak już ktoś tu wspomniał nieudolne szeryfowania Ziobry i propagandowe zatrzymania np garlicki (którego z dupy nazwał morderca), oskarżenie PZU o finansowanie kampanii Tuska, doprowadzenie do samobójstwa blidy
Afera gruntowa aby pozbyć się Leppera z polityki
Przegłosowanie marka Jurka jako marszałka
Typowo pisowska ustawa lustracyjna (która na całe szczęście nie została przegłosowana)
@Glikol_Propylenowy: żyło się zdecydowanie lepiej niż teraz