Wpis z mikrobloga

wyzywali wszystkich od szurów

@paczelok: weź pod uwagę, że jest grupa osób takich jak np. ja, którzy się zaszczepili, ale nie wyzywali nikogo od szurów i nie namawiali do przymusowego szczepienia. Powiem więcej przez nawiedzonych wyznawców jestem kwalifikowany do szurów.
  • Odpowiedz
@paczelok: ja tam w szczepienia wierzę, ale nie namawiam to indywidualna sprawa każdego. Dużo podróżuje i czy chce czy nie chcę muszę to mieć, de facto przez kretyńskich wyznawców musiałem przyjąć ten specyfik (praca). Czy on działa? Powiem Ci tyle, że nie choruję, ale na to składa się też wiele innych czynników.
  • Odpowiedz
@ramirezvaca: chodzi o to, że szczepionki na Covida nie były przetestowane, często były w 1. fazie testowej albo ledwo z niej wychodziły na co były dowody w postaci oficjalnych dokumentów jak była największa drama i pandemia. Ludzie dobrowolnie zgłaszali się na kolejne dawki szczepien stając się darmowymi ochotnikami tych szczepionek.
  • Odpowiedz
@Zarzutkkake: zaszczepiłem się 5 razy, dla zdrowia i bo firma wysyłała mnie na deleachuj nie chce mi się pisać zarzutki, nieszczepiony covid w 19 jak jednodniowe przeziębienie
  • Odpowiedz