Aktywne Wpisy
Bubsy3D +119
Ukraińskie oddziały specjalny zostają wyposażane w karabinki Grot. Oficjalnie są uważane za najlepsze w tym konflikcie. Deklasują dostarczone przez USA najnowsze odmiany ar15 czy jakiekolwiek warianty kałacha. I co Onet?
MirkosoftGarek +183
siema Mirki
#heheszki #wakacje #turystyka #turcja
byłem jakiś czas temu u Turków. Alll inclusive i tak dalej, chociaż nie było potrzebne, i o tym będzie ten wpis.
Można się śmiać z turasow, ale ich higiena > nasza. Tam w każdym kiblu jest przewiercona dziura na dysze wodną, żeby dało się podmyć po zakończonym akcie defekacji/sikania w przypadku niebieskich. To wszystko to typowa samoróbka - po prostu jest dziura i przepchnięta na wylot
#heheszki #wakacje #turystyka #turcja
byłem jakiś czas temu u Turków. Alll inclusive i tak dalej, chociaż nie było potrzebne, i o tym będzie ten wpis.
Można się śmiać z turasow, ale ich higiena > nasza. Tam w każdym kiblu jest przewiercona dziura na dysze wodną, żeby dało się podmyć po zakończonym akcie defekacji/sikania w przypadku niebieskich. To wszystko to typowa samoróbka - po prostu jest dziura i przepchnięta na wylot
#niebieskipasek #swiat #milosc
Komentarz usunięty przez autora
@Clermont: tak niestety jest w dzisiejszych czasach @UltimateCraving: lepiej przeczekać i wyjsc za mężczyznę a nie za dziecko ;) @jantarka: dziekuje ;*
@niepoprawny_marzyciel: Ty pewnie za pierwszym razem ruchałeś 30 minut i dojść nie mogłeś XD
@2RC6BW: taka natura pierwszego razu, sama się przekonasz za 2 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niby prawda, ale i tak...
@UltimateCraving: a ile masz lat?
@2RC6BW: protip: podsyp mu fety lub mocno schlej, wtedy samo stawianie będzie trwało kilkanaście minut (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
nie, ale trwało to dłużej niż 30s, stresowałem się wiesz xD
(U mnie mieli 29 i 33, 30 lat po ślubie :P My teraz mamy 23 i 29..)
@niepoprawny_marzyciel: 30s to była przenośnia, raczej w celu uświadomienia, że nie będzie jak filmach romantycznych gdzie będą godzinami cieszyć się nocą poślubną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mozna zakonczyc ta gownoburze i wyjsc na spacer bo piekna pogoda.