Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +310
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
Kumpel19 +40
#niebieskipasek #swiat #milosc
@2RC6BW: W sumie taka odpowiedź mi się podoba :)
W sumie nigdy nie rozumiałem ludzi podejmujacych zobowiazania w teorii na resztę zycia, po kilku miesiącach. Niemniej wsiego najlepsiejsiego życzę ;)
Jak nie miec wrazenia, ze osoby czekajace do slubu z seksem spiesza sie przed oltarz?...
ja znam swojego faceta juz 8 lat, wcześniej sie przyjaznilismy, od pól roku ponad wlasciwie jesteśmy ze sobą.
tak, mamy gdzie mieszkać, mamy kupione mieszkanie ktore wystarczy urządzić:)
http://www.pbs.org/thisemotionallife/blogs/testing-testing-how-does-living-together-affect-marriage
@Dziki_Bigos: to zycze przerwania passy.
@mojwa: jesli to nie jest troll to moge sie zalozyc o kase, ze im sie uda. Obrazek relatywny.
Mi tam do katola daleko, ale- nawet pomimo mlodego wiek- @2RC6BW robi wszystko dobrze.
Ale masz rację seks powinien być tylko dodatkiem a nie podstawą związku, ale trzeba też nadmienić że seks też zbliża bardzo do siebie :)
Ale skoro kupiliscie mieszkanie i (jak rozumiem) jestescie niezalezni finansowo to tylko zyczyc szczescia.
@burakdupek: w sumie ciekawe z czego to wynika. Wez nie strasz bo mieszkam z lubym ponad 2 lata i na slub sie na razie nie zanosi...
#potwierdzoneinfo ;)
Nie no, to nie jest znowu powod do obaw. Jesli mieszkasz ze swoim mirkiem razem, to jakies obietnice slubu juz na bank z jego ust padly. Pewnie chodzi o to, ze osoby dlugo zyjace ze soba przed slubem maja tendecje do myslenia, ze "zwiazek
@2RC6BW: na pewno nie Grodzka...